Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Brand Bazaar Party του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον υπέροχο χώρο του City Zen, Αιόλου 11 στην Αθήνα.  Πληθώρα κόσμου παρευρέθηκε με σκοπό να υποστηρίξει το έργο του Οργανισμού και αγόρασε τα ποιοτικά και οικονομικά brand items, τα οποία συγκέντρωσε ο Terry Stamataris με πολλή αγάπη.  Οι παρευρισκόμενοι, πέρα από την εμπειρία του brand shopping, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις και ροφήματα του All Day Bar Restaurant.

Όταν οι ανθρώπινες πράξεις μιλούν, οι λέξεις φαίνονται φτωχές στην έκφραση της ευγνωμοσύνης που αισθανόμαστε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Niko Bjur για τη γενναιόδωρη διάθεση του City Zen, για το εξαιρετικό μενού και την άψογη εξυπηρέτηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον αγαπημένο μας Terry Stamataris για τη μακροχρόνια εθελοντική στήριξή του στον Οργανισμό μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την Beautiful People PR Events by Haris Sianidis για την υποστήριξη επικοινωνίας και τις Φαίη Σκορδά και Ντορέττα Παπαδημητρίου για την πολύτιμη πίστη τους στο έργο μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλες τις επώνυμες – και μη φίλες – του Οργανισμού που με χαρά προσέφεραν ρούχα, αξεσουάρ και άλλα, και συνέβαλαν έτσι στην επιτυχημένη έκβαση του bazaar μας.

Ραντεβού στο επόμενο Brand Bazaar Party μας…!