Το μεγάλο Brand Bazaar Party του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος έρχεται στο City Zen την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου!

Το Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Brand Bazaar Party που διοργανώνει στο City Zen. Πρόκειται για ένα bazaar επώνυμων ειδών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου του οργανισμού.

Μεταξύ 13:00 – 21:00, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε στο χώρο ρούχα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας (όλα second hand) σε πολύ καλές τιμές, να απολαύσετε τον καφέ σας ή το soft drink σας σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά μέρη στο κέντρο της Αθήνας, και όλα αυτά, προσφέροντας στην εκπλήρωση μιας παιδικής ευχής!

Σήμερα περίπου 130 παιδιά περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους. Το  Make–A–Wish Ελλάδος συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό να εκπληρώνει όλες τις ευχές που φτάνουν στο γραφείο του από παιδιά που νοσούν σοβαρά και τις οικογένειές τους. Έχοντας επανεκκινήσει και τις ευχές – ταξίδια στο εξωτερικό εδώ και 9 μήνες έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση κάλυψης πολλών επιπλέον εξόδων. Σας προσκαλεί λοιπόν να συμβάλετε μέσω του bazaar και να κρατήσετε ανοιχτό το παράθυρο της ελπίδας για αυτά τα παιδιά.

Εισιτήριο εισόδου: 10€ (περιλαμβάνει finger food, soft drinks, καφέ)

Οι δωρεές αντικειμένων έχουν προέλθει με πολλή αγάπη από επώνυμες κυρίες – υποστηρικτές του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που για λόγους διακριτικότητας θα ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμες.

Με την πολύτιμη υποστήριξη: Τέρρυ Σταματάρης, City Zen, Beautiful People PR – Events by Haris Sianidis

 

 

Πότε: Κυριακή 29.09.2019

Πού: City Zen, Μητροπόλεως 80, Αθήνα, τηλ. 210 32 54 942

Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 20:00

Εισιτήριο εισόδου: 10€ (περιλαμβάνει finger food, soft drinks, καφέ)

Τι θα βρείτε: Ρούχα, κοσμήματα, αντικείμενα αξίας από 2ο χέρι

Δείτε εδώ περισσότερα.