Υπάρχουν στιγμές, που άνθρωποι και εταιρείες μας συγκινούν με την άμεση και πολύτιμη βοήθειά τους. Όσα ευχαριστώ και αν πούμε, δεν φτάνουν για να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κάποιες ημέρες μας, έμοιαζαν σα να έχουμε αποκτήσει καινούριους συναδέλφους. Τους ανθρώπους της  Celestyal Cruises! Καθημερινή επικοινωνία μέσω emails και τηλεφώνου, οργάνωση προγράμματος οικογενειών, επίλυση προβλημάτων και πολλά ακόμη ήταν τα κοινά μας ζητήματα. Πάντα ακούραστοι και ευδιάθετοι, με περισσή χαρά να μας συμβουλέψουν και να μας εξυπηρετήσουν.

7 παιδιά του οργανισμού μας μπόρεσαν να ζήσουν το όνειρό τους και να εκπληρωθεί η ευχή τους χάρη στη Celestyal! Τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους, σουλάτσαραν ανέμελα σε νησιώτικα σοκάκια, ατένισαν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου και απόλαυσαν τις εξαιρετικές υπηρεσίες, έχοντας πάντα στο πλάι τους το ευγενικό προσωπικό των πλοίων.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και των παιδιών ευχής – Αργυρώ, Βασιλική, Άγγελο, Μαρία, Μάνο, Μάγδα και Μάριο – σας ευχαριστούμε που μοιραστήκαμε αυτά τα όμορφα καλοκαιρινά όνειρα των παιδιών μας.