Εύχομαι να πάω στην Disneyland – Κατερίνα, 9, Charcot Marie Tooth

Αυτή την εμπειρία η Κατερίνα την περίμενε καιρό. Δεν βρίσκαμε ημερομηνίες, κάναμε αλλαγές, αλλά όταν τελικά τα κανονίσαμε όλα, η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα ξεκίνησε! Ένα όνειρο με πολύ νεραιδόσκονη, με φαντασία και πολλούς πολλούς αγαπημένους ήρωες. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να λείπουν όλα αυτά αφού η Κατερίνα ευχήθηκε να πάει στην Disneyland και οι νεράιδες εκπλήρωσαν την ευχή της γεμίζοντας τη μικρή μας φίλη χαρά, δύναμη και ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.

Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που κρύβει πολύ δυναμισμό μέσα της, αλλά και πολύ αισιοδοξία, καθώς καθημερινά παλεύει με τον δικό της τρόπο και βγαίνει νικήτρια σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη. Αυτό όμως που της έχει μάθει η οικογένειά της είναι πως ο κόσμος της ανήκει και πως μπορεί να κάνει ότι αυτή θέλει, χωρίς να σκέφτεται την γνώμη των άλλων. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση. Το ταξίδι αυτό τη γέμισε δύναμη να συνεχίσει να παλεύει και σηματοδότησε το πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Η Κατερίνα ευχήθηκε να πάει στη Disneyland και απόλαυσε κάθε στιγμή στο πάρκο συναντώντας τους ήρωες των αγαπημένων μας κινούμενων σχεδίων. Της αρέσουν τόσο οι πριγκίπισσες με τα ροζ φορέματα, όσο και οι ήρωες που της μαθαίνουν και την διδάσκουν κάτι. Αγαπημένος της ήρωας είναι ο Dumbo το ελεφαντάκι που παρά τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του κατάφερε να βγει νικητής, γιατί όλα θέλουν πείσμα και επιμονή.

Το ταξίδι αυτό σίγουρα θα της μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη και με μεγάλη βεβαιότητα θα πούμε ότι άλλαξε την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση της. H Κατερίνα γέλασε, ένιωσε αγάπη, έζησε μοναδικές στιγμές και το σημαντικότερο, τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της, ξέχασαν για λίγο την ασθένεια και ατένισαν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

θερμά την εταιρεία τον κ. Γεώργιο Κακαβάνη για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, The Disney Wish Program, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)