Για την περίοδο του Πάσχα, η DSAM έχει δημιουργήσει μία σειρά ξεχωριστών δώρων, για να προσφέρετε σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους. Κάθε δώρο περιέχει προϊόντα της Hellenic Grocery, του Spitiko-Mediterranean Delicacies και το κερί του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Για κάθε ένα από τα τρία διαφορετικά δώρα («ΑΓΑΠΗ», «ΖΩΗ», «ΕΛΠΙΔΑ») που θα πωλούνται, θα γίνεται δωρεά 5€ από την DSAM A.E.

Η DSAM Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρία με συσκευασμένα προϊόντα σε ράφια επιλεγμένων Αλυσίδων Delicatessen καταστημάτων του εξωτερικού και της Ελλάδας, Mini Markets και με ισχυρή παρουσία στα Duty Free Shops της χώρας μας. Επίσης, θα τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://spitikoproject.com/

Οι δύο σειρές προϊόντων της DSAM A.E. είναι το Hellenic Grocery – Premium Greek Products και το Spitiko-Mediterranean Delicacies με προϊόντα από μικρές φάρμες και παραγωγούς της Ελλάδας, με ευρεία γκάμα που ξεχωρίζουν τα τελευταία 9 χρόνια και προσφέρουν στους καταναλωτές υψηλής κατηγορίας τρόφιμα τα οποία είναι διαθέσιμα στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Η Hellenic Grocery φημίζεται για αυθεντικά, παραδοσιακά και αγνά προϊόντα που είναι γεμάτα γεύση και αρώματα της Ελληνικής γης. Κάθε προϊόν σάς ταξιδεύει σε γωνιές της Ελλάδας και υπόσχεται να ανασύρει από τη μνήμη σας τις πιο όμορφες γευστικές αναμνήσεις.

Το Spitiko-Mediterranean Delicacies συνδυάζει ελληνικές γκουρμέ γεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα Μεσογειακής διατροφής. Οι συνταγές που χρησιμοποιούνται βασίζονται στην απλότητα και τη μεστή γεύση των πρώτων υλών.