Η 15χρονη φίλη μας είναι επικοινωνιακή και γλυκύτατη, μια αληθινή fan της βασιλικής οικογένειας. Ιδίως από τότε που η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του “Suits”, Meghan Markle, έγινε μέλος της, έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον της, καθώς έχει 2 λογαριασμούς στο Instagram για την οικογένεια και φροντίζει να στέλνει αλληλογραφία στην Δούκισσα του Sussex.

Όταν έμαθε για την έκθεση A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex  στο Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο, ευχήθηκε με όλη της την καρδιά να δει από κοντά τη βασιλική έκθεση για το ζεύγος αυτό. Οι νεράιδες της φυσικά και εκπλήρωσαν την ευχή της, στέλνοντας την στο Εδιμβούργο και στο Palace of Holyrood house, το ανάκτορο της βασιλικής οικογένεια στη Σκωτία, όπου πραγματοποιήθηκε η μοναδική έκθεση για το γάμο των δουκών κι είχε το νυφικό, το πέπλο, όπως και ένα οικογενειακό κειμήλιο-τιάρα που φόρεσε η Meghan στο γάμο τους με τον Δούκα.

Η γαμήλια φορεσιά της Duchess of Sussex δημιουργήθηκε από τη βρετανική σχεδιάστρια Clare Waight Keller, καλλιτεχνική διευθύντρια στο ιστορικό γαλλικό σπίτι μόδας Givenchy. Η Δούκισσα επέλεξε την  Waight Keller για τη διαχρονική και κομψή αισθητική της και για την άψογη προσαρμογή των δημιουργιών της. Η Δούκισσα και η Keller συνεργάστηκαν στενά για το σχεδιασμό.

Η στολή του Δούκα του Σάσεξ ήταν η στολή του ιππικού “Blues and Royals”, που κατασκευάστηκε από τους ράφτες της φίρμας Dege & Skinner στο Savile Row. Επειδή η στρατιωτική στολή που φόρεσε ο Πρίγκιπας Harry είναι η επίσημή του και επιβάλλεται να την φορά σε διάφορες δημόσιες περιστάσεις, εκείνη που εκτίθεται δίπλα στο νυφικό της Meghan είναι πανομοιότυπη με την αυθεντική και ειδικά σχεδιασμένη για τον σκοπό.

Την προσοχή της δικής μας πριγκίπισσας έκλεψε η τιάρα με διαμάντια και πλατίνα, που δάνεισε στη Δούκισσα η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα, και κράτησε το πέπλο της Meghan στη θέση του. H τιάρα σχηματίζεται ως μια εύκαμπτη λωρίδα έντεκα τμημάτων, σε σχήμα pavé με μεγάλα και μικρά λαμπερά διαμάντια σε γεωμετρικό σχεδιασμό. Στο κέντρο τοποθετείται με μια αποσπώμενη καρφίτσα με δέκα λαμπρά διαμάντια. Το bandeau κατασκευάστηκε το 1932 για την Queen Mary, και ήταν ειδικά σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει την καρφίτσα στο κέντρο. Αυτή η καρφίτσα δόθηκε στην τότε Πριγκίπισσα Μαρία το 1893 από την κομητεία Λίνκολν για το γάμο της με τον Πρίγκιπα Γιώργο, τον Δούκα της Υόρκης (τον μελλοντικό βασιλιά Γιώργο V). Το bandeau και η καρφίτσα κληροδοτήθηκαν στην Αυτού Μεγαλειότητα από τη Βασίλισσα Μαρία το 1953.

Για να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερη η εμπειρία, η μικρή και η οικογένεια της είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν από Έλληνα ξεναγό και ανακαλύψουν τα μυστικά του ανακτόρου, πριν απολαύσουν ένα αληθινό afternoon tea με μεγαλειώδη γλυκίσματα. Πού αλλού; Στο παλάτι!

Στο ταξίδι αυτό, η φίλη μας ένιωσε σαν μια αληθινή πριγκίπισσα και είδε από κοντά αυτό που τόσο καιρό ονειρευόταν, με τα μάτια της να αστράφτουν από συγκίνηση και την καρδιά της να χτυπά χαρωπά.

θερμά την εταιρεία Το Μάννα Τσατσαρωνάκη, καθώς και τους κ.κ. Δαρεία και Δημήτριο Σπυρίδη για την υιοθεσίας της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Blue Rent a Car, Aegean, Airbnb, Myikona, Royal Collection Trust, 

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)