Εύχομαι να…

Ποιές είναι οι κατηγορίες Ευχών

Εύχομαι να πάω…

Τα παιδιά Ευχής μερικές φορές επιθυμούν να ταξιδέψουν σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που τους αρέσει και που έχουν ονειρευτεί, αλλά ποτέ δεν έχουν πάει.. Πολλά επιλέγουν ένα θεματικό πάρκο ή ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μία μουσική συναυλία, ανέμελες διακοπές με την οικογένεια και έναν “κολλητό” ή “κολλητή” τους…

Εύχομαι να γίνω…

Πολλά παιδιά ονειρεύονται τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και εύχονται να μπορούσαν να βιώσουν αυτό το όνειρο τώρα! Μερικά παιδιά θέλουν να μοιάσουν στους ήρωες τους, όπως ένας πυροσβέστης ή ένας αστυνομικός. Ενώ άλλα επιθυμούν να μάθουν πως είναι να είσαι ένας διάσημος αθλητής, ένας ροκ σταρ ή ακόμα και ένα μοντέλο.

Εύχομαι να γνωρίσω…

Μερικά από τα παιδιά εύχονται να συναντήσουν κάποιον διάσημο ή κάποιον που πραγματικά θαυμάζουν και να περάσουν χρόνο μαζί του, κάνοντας ερωτήσεις, τραβώντας φωτογραφίες και παίρνοντας αυτόγραφα!

Εύχομαι να αποκτήσω…

Συχνά η Ευχή ενός παιδιού αφορά στο να αποκτήσει κάτι ιδιαίτερο, όπως το δικό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή, στερεοφωνικό ή ακόμα ένα καταπληκτικό παιχνίδι!

Εύχομαι να ζήσω μια εμπειρία..

Πολλά παιδιά επιθυμούν να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη για όλη τους τη ζωή. Μια εμπειρία που θα τους βοηθά να ξεπερνούν ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές και σκέψεις!