Eύχομαι να αποκτήσω

Αλέξης… εύχομαι να αποκτήσω ένα Tablet!

QaWdPI

Παραλάβαμε τον Αλέξη και τους γονείς του και κατευθυνθήκαμε προς το The Mall. Εκεί είχαμε κανονίσει να επισκεφθεί το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια και να παίξει διάφορα παιχνίδια. Ευχαριστήθηκε πολύ τα το ψάρεμα με τα βατραχάκια, οδήγησε μηχανή και αυτοκίνητο, έκανε σκοποβολή και σε κάθε παιχνίδι, με κάποιο μαγικό τρόπο κέρδιζε και από ένα δωράκι. Η χαρά και ο ενθουσιασμός του Αλέξη ήταν μεγάλος την στιγμή που έσκιζε το περιτύλιγμα. Αφού έπαιξε αρκετή ώρα πήγαμε για φαγητό στην La Pasteria για την αγαπημένη του μακαρονάδα. Μαζί με το γλυκό ήρθε και ο κλειστός δίσκος που μέσα περιείχε το Tablet! Μόλις έσκισε το χαρτί περιτυλίγματος και αντίκρισε το tablet μας χάρισε κατευθείαν ένα γλυκό χαμόγελο ζεστασιάς που αξίζει όλους τους θησαυρούς του κόσμου! Παρόλη την κούραση του παιδιού που ήρθε κατευθείαν από το νοσοκομείο, η ημέρα είχε πολύ κέφι και πολλά χαμόγελα που το έκαναν να ξεχαστεί έστω και για λίγο..

Ανδρέας, 17… Εύχομαι να αποκτήσω ένα Playstation 4!

Ανδρέας, 17…  Εύχομαι να αποκτήσω ένα Play station 4!

Ένα πρωινό της Κυριακής στην Κρήτη, ο Ανδρέας συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τα δυο μικρότερα αδέρφια έφτασε στην μαρίνα όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Τον υποδεχτήκαν οι καλεσμένοι του και εθελοντές του Οργανισμού δίνοντάς του δώρα για καλωσόρισμα. Εκείνος ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός και ανυπομονούσε για την μέρα που θα ακολουθούσε. Μπήκε στο σκάφος, φόρεσε την μπλούζα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ο καπετάνιος ξεκίνησε τη βόλτα. Πέρασαν από τη Σπιναλόγκα και σταματήσανε σε δυο υπέροχα σημεία όπου ο Ανδρέας και οι καλεσμένοι του απόλαυσαν το μπάνιο τους και ρίξανε άφθονες βουτιές. Μετά το πρώτο μπάνιο τους περίμενε ένα υπέροχο πλούσιο γεύμα στο σκάφος για να γεμίσουνε δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της βόλτας, του δίνανε σταδιακά και τα υπόλοιπα δώρα του Ανδρέα. Εκείνος τα άνοιγε κάθε φορά ενθουσιασμένος. Τελευταίο ήρθε και το πολυπόθητο Playstation 4 όπου και είχε ευχηθεί να αποκτήσει. Έπειτα, ο Ανδρέας έκοψε την τούρτα του και φρόντισε να τους σερβίρει όλους τους καλεσμένους του. Εκείνος είπε ότι του άρεσαν όλα με αποκορύφωμα την βόλτα με το σκάφος.  

Γιάννης, 7 χρονών, θέλω να αποκτήσω ένα αυτοκίνητο…

Picture5

Η πιο βαθιά επιθυμία του Γιάννη ήταν να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που θα το οδηγάει ο ίδιος. Τελικά αποδείχτηκε πως ο μικρός Γιάννης ήταν μεγάλο ταλέντο στην οδήγηση, αφού κέρδισε στον αγώνα με τα go kart και σήκωσε το αληθινό κύπελλο της νίκης! Μία ακόμα έκπληξη όμως, περίμενε το Γιάννη μετά την στέψη... Το πολυπόθητο κόκκινο τζιπάκι ήταν εκεί και τον περίμενε φορτισμένο για τις επόμενες βόλτες του!

Δέσποινα, 12… Εύχομαι να αποκτήσω ένα μοντέρνο δωμάτιο!

Δέσποινα, 12...Θέλω να αποκτήσω ένα μοντέρνο δωμάτιο

Η Eυχή της Δέσποινας ήταν να αποκτήσει ένα μοντέρνο δωμάτιο. Έτσι λοιπόν, ένα πρωί, εθελόντριες του Οργανισμού ταξίδεψαν ως το Λυκόστομο Αριδαίας για να ετοιμάσουν το όνειρό της. Αφού στήθηκαν τα έπιπλα και μπήκε το πανέμορφο αυτοκόλλητο τοίχου, το δωμάτιο είχε πάρε μια νέα μοναδική μορφή. Όταν ήρθε η μικρή στο σπίτι έμεινε άφωνη. Όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, δεν πίστευε στα μάτια της! Της άρεσε πάρα πολύ, μάλιστα μας εκμυστηρεύτηκε ότι «το φτιάξαμε καλύτερο από ότι είχε φανταστεί εκείνη». Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πάρτυ με τη Δέσποινα και συγγενείς και φίλους στο νέο της δωμάτιο. Η ευχή της είχε πραγματοποιηθεί!

Ελένη, 5… Εύχομαι να αποκτήσω τον δικό μου νεραϊδοχώρο!

100

Η μικρή Ελένη, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα νεραϊδο- δωμάτιο. Η ευχή της ξεκίνησε με τη στέψη της μικρής σε νεράιδα των λουλουδιών, αφού πέρασε όλες τις δοκιμασίες που περνούν οι νεράιδες, από την Τριανταφυλλένια και την Γαρυφαλένια τις 2 νεράιδες εθελόντριες μας. Στη συνέχεια η μικρή νεράιδα οδηγήθηκε στον υπέροχο νεραϊδόσκοσμο της. Η χαρά της τεράστια, τα ματάκια της έλαμπαν από την ευτυχία. Χορός, τραγούδι και πολύ παιχνίδι ακολούθησε!