Εύχομαι να γίνω

Nταϊάνα 7, …θέλω να γίνω μοντέλο!

ntaiana

Η Νταϊάνα έκανε χρόνια πρόβες για τη στιγμή που οι προβολείς θα έπεφταν επάνω της και επιτέλους θα έκανε πασαρέλα μπροστά σε κοινό! Το όνειρό της πάντοτε ήταν να γίνει μοντέλο! Εκείνη την ημέρα όλα έγιναν ακόμα καλύτερα από ότι τα είχε ποτέ ονειρευτεί! Ξεκίνησαν με styling, φωτογράφηση, μαθήματα πασαρέλας και τέλος με συνέντευξη στη τηλεόραση και στα περιοδικά για τη ζωή του διάσημου μοντέλου Νταϊάνα Νίκολι. Χαμογελούσε ασταμάτητα, έπαιρνε πόζες άνετη σαν να επαγγελματίας μοντέλο, ζούσε το κάθε λεπτό και είχε τεράστια αυτοπεποίθηση. Ήταν η καλύτερη ευχή που θα μπορούσε να διαλέξει. Η μικρή Νταϊάνα θα γίνει κάποια στιγμή αστέρι στο χώρο του modeling.

Αντώνης, 6… Εύχομαι να γίνω συνοδηγός σε WRC!

Αντώνης, 6…Εύχομαι να γίνω συνοδηγός σε WRC!

Ο μικρός Αντώνης ευχήθηκε να γίνει συνοδηγός WRC. Μία μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα ο Αντώνης προετοιμάστηκε, όπως κάνουν όλοι οι ραλίστες, με μια πρόβα generale! Δοκίμασε τη φόρμα αγώνα του, το κράνος, τα παπούτσια, μονταρίστηκε το κάθισμα στα μέτρα του και έκανε μερικές στροφές στην πίστα ώστε να την μάθει. Το βράδυ πριν τον αγώνα ήταν πολύ ανήσυχος και φανερά ενθουσιασμένος. Δε μπορούσε να περιμένει το ξημέρωμα. Το επόμενο πρωί, έφτασε νωρίς στην πίστα που θα γινότανε το αγώνας και ξεκίνησε να παρακολουθεί τους συναθλητές του με ενδιαφέρον.Δεν πίστευε τα μάτια του!

Θέλω να γίνω Spiderman

2JAjkN

Η ευχούλα του Δημήτρη ήταν να γίνει Spiderman.Πήγαμε κ τον πήραμε από το σπίτι του μαζί με τους γονείς του κ κατευθυνθήκαμε προς το The Wall όπου εκεί μας περίμενε ο Spiderman.Ο μικρός μας γνώρισε από κοντά τον ήρωα του και κατάφερε να γίνει κ ο ίδιος ήρωας σώζοντας την νεράιδα του απ τα χέρια του κακού... Ενθουσιάστηκε πολύ με τα δώρα του κ προσπαθούσε να καταλάβει αν είναι αλήθεια αυτό που ζούσε εκείνη την στιγμή!

Κωνσταντίνος, 9… Εύχομαι να γίνω ο κόκκινος Power Ranger!

Κωνσταντίνος 9 …, Θέλω να γίνω ο κόκκινος Power Ranger!

Ο Κωνσταντίνος έφτασε στο σημείο συνάντησης χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει! Τον υποδέχτηκαν μαζί με το ροζ power ranger. Αν και ντροπαλός ανυπομονούσε πάρα πολύ για να πραγματοποιηθεί η ευχή του! Όση ώρα του εξηγούσανε το concept έδειχνε ενθουσιασμένος, με το που είδε τους πρώτους κακούς ψιλοφοβήθηκε αλλά έχοντας δίπλα του την ροζ power ranger και την Αρειανή γρήγορα πήρε τα πάνω του και έτσι ξεκίνησε να μάχεται με σθένος ενάντια στους κακούς και σιγά σιγά να ελευθερώνει τους καλούς power rangers που ήταν φυλακισμένοι! Φτάνοντας στο τέλος του μυστηρίου δώσανε τα ξόρκια στο φύλακα της σπηλιάς για να μην χαθούν και ελευθερωθεί η κακιά μάγισσα! Έχοντας ελευθερώσει όλους τους φίλους του, ξεκινήσανε παιχνίδι χωρίς τελειωμό! Ποδόσφαιρο (στο οποίο είναι πάρα πολύ καλός και κατάφερε να κερδίσει και 2 φορές.), συγκρουόμενα,crazy mouse, crazy κάμπια και πολλά άλλα! Ξετρελάθηκε με το αυτοκινητάκι που του δώσαμε όταν βγήκε super νικητής από τα συγκρουόμενα και το κουβαλούσε συνέχεια! Ο Κωνσταντίνος χάρηκε πάρα πολύ και γελούσε συνεχώς… περάσανε τόσο τέλεια που δεν θέλανε να τελειώσει η μέρα!

Μαρία 9, …Θέλω να γίνω πριγκίπισσα!

1189_600x600

Η ευχή της Μαρίας ήταν για όλους μας ένα όμορφο παραμύθι. Το προσωπικό της παραμύθι ξεκίνησε από τη στιγμή που η άμαξα με τον πρίγκιπα την πήρε για να την οδηγήσει στο όνειρο! Φτάνοντας στον υπέροχο πύργο, την περίμεναν 17 πρίγκιπες! Ο δικός της πρίγκιπας αφού της παρέδωσε την ανθοδέσμη, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και οδηγήθηκε στον θρόνο της, της έβαλε το στέμμα, τα γοβάκια και ξεκίνησαν τον χορό που ονειρευόταν! Όλες οι φίλες της βρήκαν το πρίγκιπα τους και αφού τα ζευγάρια ενώθηκαν, χόρεψαν όλοι μαζί το πρώτο βαλς και στην συνέχεια ξεκίνησε ξέφρενος χορός και ατελείωτο παιχνίδι. Ο χώρος αντηχούσε με δυνατά γέλια και τα πρόσωπα όλων έλαμπαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ζούσαν σε ένα πραγματικό παραμύθι! “Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της Ζωής μου” Βροντοφώναζε απομακρύνοντας από τον Πύργο με τους Πρίγκιπες!