Εύχομαι να γνωρίσω

Demi, 15 χρονών, θέλω να γνωρίσω τους Muse …

999

Η πιο βαθειά επιθυμία της Demi ήταν να γνωρίσει από κοντά το αγαπημένο της ροκ συγκρότημα, τους Muse. Το Make-A-Wish Ελλάδας σε συνεργασία με το Make-A-Wish Αγγλίας, φρόντισε γι' αυτό! Η Demi ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, έμεινε εκεί τέσσερις ολόκληρες ημέρες, επισκέφτηκε τα σημαντικότερα μέρη του Λονδίνου και την ημέρα της συναυλίας μια λιμουζίνα την περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο της! Πήγε στο συναυλιακό χώρο λίγο νωρίτερα και μάλιστα στα παρασκήνια και τότε συνέβη αυτό που πίστευε πως μόνο στα πιο τρελά της όνειρα θα συνέβαινε: Συνάντησε από κοντά τους αγαπημένους της Muse λίγη ώρα πριν την εμφάνισή τους στο Λονδίνο, μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Αυτή ήταν η πιο συναρπαστική εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει!

Αναστασία, 13… Εύχομαι να γνωρίσω τους Boys+Noise!

Αναστασία, 13…Θέλω να γνωρίσω τους Boys+Noise!

Η μικρή Αναστασία είχε μία και μοναδική ευχή: Να γνωρίσει το αγαπημένο της συγκρότημα Boys+Noise! Ό,τι και αν έλεγε, ό,τι και αν σκεφτότανε, είχε να κάνει με το αγαπημένο της ποπ συγκρότημα. Έτσι λοιπόν, μια μέρα που νόμιζε ότι θα πήγαινε απλά στη συναυλία τους, το αυτοκίνητο έκανε παράκαμψη και κατευθύνθηκε προς το Hyatt Regency Thessaloniki. Οι εθελόντριες οδήγησαν την Αναστασία σε ένα πανέμορφο δωμάτιο, δήθεν για να ξεκουραστεί πριν τη συναυλία. Μέσα σε λίγα λεπτά, η πόρτα χτύπησε και όταν η μικρή άνοιξε να δει ποιος είναι, έμεινε έκπληκτη στη θέα του συγκροτήματος. Ο Άρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης, κρατώντας μπαλόνια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μπήκαν στο δωμάτιο και η Αναστασία έτρεξε και τους αγκάλιασε όλους! Πήρε πολλά αυτόγραφα, δωράκια και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους! Η Ευχή της είχε πραγματοποιηθεί! Ακόμα και έπειτα από μερικές εβδομάδες, όταν η Αναστασία έλαβε το αλμπουμάκι της Ευχής της, η μητέρα της ανέφερε «Ακόμα δεν το πιστεύει ότι τους γνώρισε! Κάθε μέρα βλέπει τις φωτογραφίες της και σχολιάζει την κάθε μία ξεχωριστά»!

Θοδωρής, 6 ετών, θέλω να γνωρίσω τον Messi…

Picture24

"Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!" έλεγε και ξανάλεγε o μικρός Θοδωρής και η μεγάλη του επιθυμία ήταν να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι, τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα! Πού να το φανταζόταν ότι μια μέρα θα παρακολουθούσε την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας, ότι θα γνώρισε όλους τους παίκτες από κοντά, αλλά πάνω απ' όλα, ότι θα φωτογραφιζόταν αγκαλιά με το ίνδαλμά του! Ήταν σίγουρος ότι θα το διηγούταν στους φίλους του και δεν θα τον πίστευαν! Μα, γίνονται τέτοια θαύματα; Κι όμως γίνονται!

Ιωάννα, 15 χρονών, θέλω να γνωρίσω τους Metallica…

Picture25

Το μόνο που γνώριζε η Ιωάννα ήταν ότι θα πετάξει στην Αγγλία για να παρακολουθήσει ένα από τα μεγαλύτερα Metal Festival της Ευρώπης. Έτσι της είχαν πει...Όμως η μεγάλη έκπληξη ήταν άλλη! Ούτε τη στιγμή που βρέθηκε στα παρασκήνια δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε! Ξαφνικά, άρχισαν να παρουσιάζονται μπροστά της, όλα τα μέλη του αγαπημένου της συγκροτήματος Metallica! Τα υπόλοιπα σας αφήνουμε να τα φανταστείτε... Μέχρι τότε... κι η Ιωάννα, μόνο στη φαντασία της μπορούσε να ζήσει τέτοιες απερίγραπτες στιγμές!

Κωνσταντίνα, 11 χρονών, θέλω να γνωρίσω τη Vanessa Hudgens…

Picture22

Έπειτα από πολλή αγωνία, έφτασε η πολυπόθητη ημέρα που η Κωνσταντίνα μπήκε στη λιμουζίνα για πάει να συναντήσει το όνειρό της! Φορώντας τη μπλούζα από το High School Musical, στο οποίο πρωταγωνίστησε η αγαπημένη της Vanessa, πάγωσε στην αρχή όταν την αντίκρισε! Γρήγορα όμως πήρε θάρρος και ...οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή! Στις αποσκευές της έφερε φωτογραφίες με τη Vanessa, κατασκευές από πηλό, που έφτιαξαν μαζί αλλά κυρίως την ανάμνηση από την αξέχαστη εμπειρία που έζησε!