Εύχομαι να πάω

Κωνσταντίνα 3, …θέλω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα!

kwnstantina

Η ευχούλα της Κωνσταντίνας ήταν να πάει για μπάνιο στη θάλασσα με τους γονείς της για να παίξει με κουβαδάκια στην άμμο, να κάνει βουτιές στη θάλασσα και σε πισίνες, να δοκιμάσει τα καινούρια της μαγιό για το φετινό καλοκαίρι και να περάσει ανέμελα μερικές μέρες μακριά από την πόλη. Έτσι λοιπόν, η Κωνσταντίνα, πήγε στο ξενοδοχείο Meliton του Porto Carras Grand Resort και πέρασε 4 μαγικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ευτυχίας κάνοντας βουτιές και παίζοντας στο νερό!

Κωνσταντίνος 7, …θέλω να πάω στην Κρήτη!

maw2

Η Ευχή του μικρού Κωνσταντίνου ήταν να πάει με την οικογένειά του στην Κρήτη. Έτσι, ταξίδεψαν όλοι μαζί εκεί και για 5 ολόκληρες ημέρες θα έμεναν στο ξενοδοχείο Amirandes-Grecotel. Ο Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το μεγάλο ενυδρείο του Ηρακλείου και να δει από κοντά το θαλάσσιο κόσμο που τόσο πολύ ήθελε! Ακόμη, ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όπου έκατσε στην πολυθρόνα του βασιλιά... αλλά κυρίως πέρασε πολύ χρόνο με το φίλο του που μένει μόνιμα στην Κρήτη και που είχε τόσο πολύ καιρό να δει!

Μαρίνα, 10… Εύχομαι να πάω διακοπές με την οικογένειά μου!

Μαρίνα, 10…Εύχομαι να πάω διακοπές με την οικογένειά μου!

Η μικρή Μαρίνα είχε μεγάλη ανάγκη ξεκούρασης, γι’αυτό και η Ευχή της ήταν να πάει σε ένα οποιοδήποτε μέρος, με την οικογένειά της, για να ξεκουραστεί. Η οικογένεια ταξίδεψε στη Χαλκιδική και έμεινε στο Porto Carras Grand Resort όπου η Μαρίνα πέρασε μερικές μέρες ξέγνοιαστα, παίζοντας στις νεροτσουλίθρες, κάνοντας ιππασία, παίζοντας γκόλφ και κάνοντας για πρώτη φορά στη ζωή της μαθήματα κατάδυσης. Αυτή ήταν και η ωραιότερη στιγμή της Ευχής της όπως μας είπε. Η Ευχή της πραγματοποιήθηκε!

Νίκος 8, …θέλω να πάω στο Allou Fun Park!

35

Η Ευχή του Νίκου ήταν να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και να πάει στο Allou! Fun Park. Ήθελε να ανέβει σε όλα τα τρενάκια, να δοκιμάσει τα συγκρουόμενα, να χοροπηδήσει στο τραμπολίνο και φυσικά να παίξει με όλα τα παιχνίδια στο νερό! Την ημέρα της ευχής του ήταν πανευτυχής και δοκίμασε όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun ParkΘα του μείνει αξέχαστη!

Σωτηρία 4, …Θέλω να πάω στην Κρήτη!

1207_Kriti

Η ευχούλα της Σωτηρίας που έχει καταγωγή από την Κρήτη ήταν να ταξιδέψει στο όμορφο αυτό νησί και να συναντήσει του συγγενείς της που ζούνε εκεί και ειδικότερα τον θείο της, που του έχει και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Tαξίδεψε στο Ηράκλειο και πέρασε 4 καταπληκτικές μέρες στην Κρήτη. Συναντήθηκε με τους συγγενείς της, επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, περιηγήθηκε στο Ενυδρείο Κρήτης και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και πέρασε ξέγνοιαστα αυτές τις μέρες της διαμονής της. Φυσικά πέρασε πολύ χρόνο με τον αγαπημένο της θείο. Το όνειρο της Σωτηρίας πραγματοποιήθηκε και είχε κάθε λόγο να γελά!