Που βρίσκονται τώρα

Παιδιά ευχής – νικητές στη μάχη με την αρρώστια τους

Πολλά από τα παιδιά ευχής, με τη στήριξη της οικογένειας, των φίλων, της τοπικής κοινωνίας και φυσικά των θεραπόντων ιατρών, κατάφεραν να νικήσουν την αρρώστια και να φτάσουν υγιή, στην ενηλικίωση.

 

christina
Η Χριστίνα, 4 ετών

… έκλεισε πλέον τα 6 της χρόνια και εκτός από ταλαντούχα μπαλαρίνα είναι και το πρόσωπο που έκανε γνωστό τον Οργανισμό σε όλη τη χώρα. Η Χριστίνα είχε ευχηθεί να γίνει μπαλαρίνα και αφού μας εμπιστεύτηκε το όνειρό της, το ζει ακόμη μια και συνεχίζει τα μαθήματα μπαλέτου και χορού έχοντας μυήσει σε αυτά και τον δίδυμο αδερφό της! Η Χριστίνα όχι μόνο έγινε μπαλαρίνα αλλά έδωσε και ειδική παράσταση τη μέρα της Ευχής της στη Λυρική Σκηνή κάνοντας όλους να θαυμάσουν το χορό της, τη mχάρη της μα, πάνω απ’όλα, τη δύναμή της! Σήμερα η οικογένεια συνεχίζει να βρίσκεται κοντά μας μια και η μητέρα της, Νεκταρία, είναι μία από τις πιο πιστές εθελόντριες του Οργανισμού μας.

  
Ο Γιάννης, 15χρονών

Ο Γιάννης από την Κω ευχήθηκε να αποκτήσει έναν σύγχρονο Υπολογιστή, με κάμερα, εκτυπωτή και σύνδεση στο Internet για να μπορεί να ταξιδεύει σερφάροντας, τις δύσκολες ώρες που περνούσε στο νοσοκομείο. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε, γι αυτό και σήμερα ο Γιάννης, δάσκαλος πια στη Κω, δεν ξεχνάει τις καλές … νεράϊδες του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και βοηθάει πάντοτε εθελοντικά με την οικογένειά του στην εκπλήρωση κι άλλων ευχών, παιδιών του νησιού του.

 

 


Ο Νίκος, 16 χρονών

Ο Νίκος, δεν φανταζόταν ποτέ πως θα ερχόταν η ημέρα που θα ταξίδευε στο Los Angeles για να συναντήσει την αγαπημένη του ηθοποιό Alyssa Milano, από το Charmed, τη σειρά με τις “Μάγισσες” που έβλεπε στο νοσοκομείο. Και το πιο σπουδαίο από αυτή τη συνάντηση ήταν όταν το ίνδαλμά του, του εκμυστηρεύτηκε ότι θα παντρευόταν, κάτι που κρατούσε κρυφό από όλους! Σήμερα ο Νίκος, σπουδάζει Ψυχολογία, γιατί περισσότερο απ” όλα θέλει κι αυτός να προσφέρει σε άλλους την ελπίδα και την αισιοδοξία, που προσέφερε στον ίδιο το Μake-A-Wish.

 


Η Ραφαέλλα

Η Ραφαέλλα, παιδί ευχής, διατηρώντας ζωντανή στη μνήμη της την αξέχαστη εμπειρία της, αποφάσισε να γίνει εθελόντριά μας. Έκανε εκπαίδευση για νέους εθελοντές στο τμήμα ευχών, ώστε να συμμετέχει με τον πιο ενεργό τρόπο με τη σειρά της, στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων.