Φέτος τα Χριστούγεννα, το efood στέκεται στο πλευρό του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στην πιο σημαντική προσπάθεια: Να εκπληρωθούν ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Έως τις 10 Ιανουαρίου, κάνοντας τις αγορές σου από το efood market, μπορείς να πατήσεις το φίλτρο Make-A-Wish και να διαλέξεις ανάμεσα σε 3 χριστουγεννιάτικα στολίδια: ένα χάρτινο Αστέρι της Ευχής, ένα ξύλινο αστεράκι ή μια ξύλινη καρδιά.

Με κάθε αγορά στολιδιού στηρίζεις έμπρακτα την προσπάθεια να εκπληρωθεί μια ευχή φέτος τις γιορτές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Make-Α-Wish Ελλάδος με στόχο να εκπληρωθούν ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες που θα τους δώσουν δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους.

Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο video που ακολουθεί.

Γιατί το θαύμα των Χριστουγέννων είναι να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού ! #LoveDelivered

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.00 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες  χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά.  Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.