Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και όλοι μας θέλουμε να αγοράσουμε όμορφα δωράκια για εμάς και τους αγαπημένους μας. Ωστόσο, είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος να δώσουμε απλόχερα τη στήριξη και την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Fairynails υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού ηλικίας 3-18 ετών που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια. Τι πιο όμορφο από το να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε το Make-A-Wish Ελλάδος να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές και να κάνει τα όνειρα αυτών των παιδιών πραγματικότητα; Μία μικρή κίνηση από όλους μας είναι και αυτή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Η ομάδα της Fairynails σάς προτείνει αυτή τη συνεργασία, εμπλουτισμένη με μία signature fairy πινελιά. Οι επισκέπτες των Fairynails καταστημάτων μας θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν το φανταστικό αποτέλεσμα της περιποίησής τους, σχεδιάζοντας ένα αστεράκι. Το αστεράκι είναι η ιδανική nail design επιλογή για την περίοδο των εορτών. Μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα των Χριστουγέννων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του οργανισμού. Παράλληλα, το εγχείρημα αυτό αποτελεί μια ενέργεια διαχρονική καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένα αστεράκι στο manicure/pedicure μας μπορεί να εκπληρώσει μια ευχή.

Ο επισκέπτης των nail bars μας, εάν επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση μας, μπορεί να ζητήσει από την τεχνίτρια που την/ τον εξυπηρετεί ένα αστέρι του Make-A-Wish σε όποιο νύχι επιθυμεί. Το αστεράκι αυτό θα χαρίζει 2€, τα οποία ο επισκέπτης θα βάζει στον ειδικό κουμπαρά. Φυσικά, θα έχει την δυνατότητα να δωρίσουν και μεγαλύτερο ποσό σε περίπτωση που οι ίδιοι το επιθυμούν.

Τέλος, το συνολικό αυτό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί εξολοκλήρου στον οργανισμό.