Το Gameathlon επιστρέφει 13 & 14 Ιουλίου 2019, με επίσημη κονσόλα διοργάνωσης το PlayStationⓇ4 για την πιο ακραία εμπειρία του καλοκαιριού! Πλέον, στον 8ο  κύκλο εξέλιξης και με πάνω από 500 συστήματα για το κοινό, τα  έντεκα (11)  στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα κατακλυστούν από τους αμέτρητους Gamers όλων των ηλικιών που θα αναμετρηθούν για τα απίθανα έπαθλα, δώρα και παροχές, που ξεπερνάνε τα 100.000€ σε συνολική αξία!

Η καλοκαιρινή παραγωγή “Gameathlon Summer 2019” αποτελεί ένα φιλόδοξό σχέδιο, με χρήση του συνόλου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων,  2 stages και μία ολοκαίνουργια προσθήκη, την αίθουσα Τεχνολογίας και Συνεδρίων. Το Conference and Technology Hall, η νέα επέκταση στον χώρο, αφορά την τεχνολογία, εργαστήρια υψηλού επιπέδου και σεμινάρια, συναρπαστικές συνομιλίες από επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογία, της Videogame βιομηχανίας, αλλά και ακαδημαϊκούς. Ομιλίες από Start-Ups, εταιρείες λογισμικού, ενέργειας, εκπαίδευσης, ψηφιακής ψυχαγωγίας, κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες ασφάλειας πληροφορικής.

Τo GameAthlon για 3η συνεχή χρονιά, πρεσβεύει τη θετική και υπεύθυνη πλευρά της βιομηχανίας, με kids friendly περιβάλλον και ζώνες, ομιλίες από ειδικούς για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και των videogames, ενώ παράλληλα, 1€ από κάθε εισιτήριο,  διατίθεται στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Πού: Tae Kwon Do Φάληρο 

Πότε: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου

Ώρες λειτουργίας: 11.00-22.00

Εισιτήρια: http://bit.ly/2LU1Pjj