Το Golden Hall ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του και όλοι μαζί τραγουδάμε με την Pop Queen Ελένη Φουρέιρα!

 

 Στις 15 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, το Golden Hall φωτίζει το Xριστουγεννιάτικο δέντρο του και μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου ανεβαίνουν οι παιδικές χορωδίες από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το International School of Athens που μας μυούν στο γιορτινή ατμόσφαιρα με κλασικά Xριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λίγο πριν φωτιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall, στη σκηνή ανεβαίνει η Pop Queen Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική performer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξει τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

 

Christmas in GoldenLand!

Η Χώρα των Ξωτικών σε περιμένει στην χριστουγεννιάτικη GoldenLand, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall!

Γνώρισε τον παραμυθένιο κόσμο με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, το Εργαστήρι Παιχνιδιών και τα μαγικά δενδρόσπιτα και ανακάλυψε μοναδικές εκπλήξεις και παραμυθένιες περιπέτειες!

 

Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων μόνο στο Golden Hall!

 

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου ένας παραμυθένιος κόσμος ζωντανεύει
μόνο στο Golden Hall! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού μας, μέσω μιας ξεχωριστής εφαρμογής: στην είσοδο του εμπορικού θα τοποθετηθεί μια τεράστια οθόνη, που με ένα tap ανέπαφης κάρτας, το κοινό θα μπορεί να προσφέρει 2€ για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

 

Δώστε δύναμη στην ευχή!