Ένα ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία ευχήθηκε να κάνει ο Γιάννης. Ήθελε να ταξιδέψει σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, με άγρια τοπία και να κολυμπήσει στα ιαματικά θερμά νερά του Blue Lagoon. Μια εμπειρία που ήξερε ότι θα ήταν μοναδική. Και ήταν!

Ο Γιάννης και η οικογένειά του πέρασαν ονειρεμένα. Έζησαν το ταξίδι με την ψυχή τους αξιοποιώντας όλες τις εκδρομές και τις βόλτες, φορώντας το σωστό/ζεστό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες. Χαλάρωσαν και κολύμπησαν στις θερμές λίμνες του Blue Lagoon, περιηγήθηκαν στην όμορφη πρωτεύουσα, θαύμασαν τα άγρια τοπία και τη μαγεία της φύσης. Και το αποκορύφωμα; Εμφανίστηκε το Βόρειο Σέλας! Ο Γιάννης δεν χόρταινε να παρακολουθεί τις πολύχρωμες χορευτικές φιγούρες αυτού του μοναδικού φαινόμενου.

Ο Γιάννης μας είπε ότι πέρασε ονειρικά στο ταξίδι του στην Ισλανδία και νιώθει ευτυχισμένος που η ασθένεια μου έφερε για πρώτη φορά στη ζωή μου κάτι καλό.

Τα λόγια της μητέρας του περιγράφουν πόσο σημαντική αλλαγή έφερε στην καθημερινότητά τους η εκπλήρωση της ευχής του Γιάννη:

«Η ασθένεια του Γιάννη είναι κάτι που μας έχει φέρει πόνο και απώλεια ανεμελιάς. Έχουμε αναλάβει ρόλους γιατρού / νοσοκόμου/ διατροφολόγου, που μας είχαν απομακρύνει από τον έφηβο (πλέον) Γιάννη. Το ταξίδι αυτό μας έφερε ξανά κοντά, ο Γιάννης ένιωσε ότι κάνει κάτι που του δίνει χαρά, αλλά ότι μας δίνει και εμάς χαρά. Αυτό ήταν σπουδαίο, να νιώσει ότι μας προσφέρει χαρά και όχι μόνο άγχος και ανησυχία. Τον βοήθησε στην αυτοπεποίθηση του και όχι μόνο! Οι νεράιδες μας ήταν υπέροχες. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!»

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SOFITEL, MYIKONA, CRAFTBOX