Τα Jerry’s The Foodtruck σε όλη την Ελλάδα, στηρίζουν το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος διαθέτοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις μέσω Take Away και Delivery, του best seller κωδικού Donut Rolls.

Τα Jerry’s The Foodtruck καταστήματα αποτελούν μία πρωτότυπη ιδέα στον κλάδο του street food, στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία «γλυκιά καντίνα», έναν χώρο που έχει τη μορφή κινητής καντίνας, η οποία, όμως, διαφέρει από τις παραδοσιακές, προσφέροντας donuts, τσουρέκια, κ.ά. Διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα προϊόντων με υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και εξαιρετική γεύση. Επιπλέον, αυτό που τα καθιστά ξεχωριστά, είναι ότι δίνουν την ευκαιρία στον καταναλωτή να διαμορφώσει το τελικό προϊόν που θα αγοράσει, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία συνδυασμών και γεύσεων, η οποία καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2016 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τους, Γιάννη  Χρηστίδη και Τάσο Γκουζκούνη. Σήμερα πλέον μετράει 17 καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, Βόλο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κρήτη και πολύ σύντομα και στην Κύπρο.

Η εταιρεία προσφέρει επιπροσθέτως και υπηρεσίες catering. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αναλάβει  μέρος ή/και την κάλυψη όλων των γευμάτων σε διάφορες κοινωνικές (π.χ. βαπτίσεις) ή εταιρικές εκδηλώσεις. Οι εν λόγω υπηρεσίες παρέχονται με δύο τρόπους. Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει μόνο τα προϊόντα της ή να είναι και παρούσα στα σχετικά event, αναλαμβάνοντας και την εξυπηρέτηση των παρευρισκόμενων.

Τα Jerrys The Foodtruck ευχαριστούν το MakeAWish Ελλάδος για το έργο που προσφέρει τόσα χρόνια και για την εκπλήρωση ονείρων και ευχών. Συνεχίζουν να δεσμεύονται για την ένθερμη και έμπρακτη υποστήριξη κάθε μελλοντικής προσπάθειας του.