Η KERAS DESIGN στηρίζει έμπρακτα το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής GAIA, καθώς πυλώνας αντίληψης και δράσης της εταιρείας είναι η συνεισφορά. Με την αγορά ενός μενταγιόν GAIA γινόμαστε όλοι μια δύναμη υποστήριξης, επιλέγοντας το μονοπάτι της αγάπης και της συνεισφοράς σε παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος που αγωνίζονται ενάντια στις ασθένειές τους.

Τα μενταγιόν GAIA είναι φτιαγμένα από ασήμι 925 και ημιπολύτιμες πέτρες, όπως μαύρος όνυχας, αμέθυστος, άκουα μαρίνα και καρνεόλη. Όλα μας τα κοσμήματα είναι εμπνευσμένα από μοτίβα της αρχαίας Ελληνικής τέχνης και μυθολογίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σήμερα με στόχο τη μεταφορά των αξιών, της παράδοσης και της ελληνικής κουλτούρας.

Για τη περίοδο από 21 Νοεμβρίου μέχρι και 19 Δεκεμβρίου, όλα τα μενταγιόν της συλλογής,  https://kerasdesign.com/collections/gaia.html είναι σε έκπτωση 40%. Επιπλέον 10% έκπτωση δίνεται μέσω direct message στη σελίδα μας στο Instagram, https://www.instagram.com/keras_design/.

Η KERAS DESIGN είναι μια εταιρεία κοσμημάτων με παρουσία μέχρι τώρα κυρίως στο χώρο των πωλητηρίων Μουσείων και χώρων τέχνης όπως το Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γουλανδρή, Ιανός, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ελ. Βενιζέλος Duty Free κ.α. Επίσης, η εταιρεία και συγκεκριμένα, η συλλογή BLOSSOMS, η οποία είναι επηρεασμένη από εύρημα του Μουσείου της Ακρόπολης, προβλήθηκε στη τελευταία ΔΕΘ από το «Περίπτερο Χειροτεχνίας» με χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού.

“Make the choice to live in a beautiful state no matter what…focus on happiness and contribution, love and joy, BLOSSOM into the new you!”

Nadia