Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Μακουίν – Λεονέλ, 5, Αναπλαστικό Μυελοβλάστωμα

Ο γλυκύτατος, 5χρονος Λεονέλ ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο με τον πολυαγαπημένο του Κεραυνό Μακουίν καθώς είναι λάτρης των «Αυτοκινήτων» της Disney, των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας γενικότερα! Μάλιστα, μάς εκμυστηρεύτηκε ότι όταν  μεγαλώσει θέλει να γίνει πιλότος και εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα, να καταφέρει να πραγματοποιήσει και αυτό το όνειρό του!

 

Οι νεράιδες χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν τις ετοιμασίες, ώστε η ευχή του Λεονέλ να εκπληρωθεί το συντομότερο δυνατόν! Αφού καταστρώθηκε το σχέδιο, τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» και ο ξυλουργός έπιασε δουλειά, για να φτιάξει το ωραιότερο κρεβάτι Μακουίν στον κόσμο! Έπρεπε να γίνει γρήγορα, οι τοίχοι έπρεπε να βαφτούν και πολλά παιχνίδια να αγοραστούν!

 

Έτσι κι έγινε! Όλα ετοιμάστηκαν και ήταν πανέμορφα! Η έκπληξη του μικρού μας όταν αντίκρισε το καινούριο του δωμάτιο δεν περιγράφεται!

 

Δεν είχε ποτέ τόσα πολλά καινούρια παιχνίδια, τόσα πολλά χρώματα και τόσα πολλά πράγματα στο δωμάτιό του!

 

Για πολύ ώρα έσκιζε χρωματιστά χαρτιά περιτυλίγματος με τα χεράκια του, αποκαλύπτοντας τα πολλά δωράκια του, ενώ ενδιάμεσα σταματούσε για λίγο και παρατηρούσε το δωμάτιο του με ορθάνοιχτα ματάκια! Κοιτούσε με θαυμασμό τα διακοσμητικά, τα χρώματα στους τοίχους και το υπέροχο κρεβάτι του! Αυτό όμως που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση, ήταν η τεράστια ταπετσαρία που δέσποζε στο δωμάτιο με τους 2 αγαπημένους του ήρωες σε όλο τους το μεγαλείο. Ο σούπερ γρήγορος και κατακόκκινος Κεραυνός Μακουίν και ο φοβερός Σπάιντερ-Μαν από δω και πέρα θα τον συντροφεύουν καθημερινά, στα παιχνίδια του, θα τον «καληνυχτίζουν» κάθε βράδυ και θα τον «ξυπνούν» κάθε πρωί!

 

Από την υπέροχη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι φίλοι του που ήρθαν για να μοιραστούν τη χαρά του  και να εγκαινιάσουν παίζοντας το νέο του δωμάτιο, καθώς επίσης οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδελφός του που στέκονται πάντα δίπλα του προσπαθώντας με κάθε τρόπο να απαλύνουν κάθε πόνο, σωματικό και ψυχικό, του μικρού τους Λεονέλ.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ.Α. Αναγνωστοπούλου και Γ. Σολανάκη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΙΚΕΑ, Elite Strom, ΚΕΝΤΙΑ, Nef Nef, Memoirs, Vitex, Βιοκαρπέτ, Intralink, Λιονάκης Βαλάντης, Ζαχαροπλαστείο «Μοντέρνο», Stoa Rooms, Στεφανίδης Αντώνης, «Ο Μάγος ΤεΤέλος»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).