Η LEROY MERLIN υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας και επιστρατεύει τις δυνάμεις της #giakalo. Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, η LEROY MERLIN δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, στηρίζοντάς τη με πολλαπλές δράσεις με τη μορφή συνεργειών μέσω διαφόρων φορέων και οργανισμών.

Η LEROY MERLIN στηρίζοντας διαχρονικά ενέργειες για την υποστήριξη των παιδιών προχώρησε για άλλη μια φορά σε δωρεές και ενέργειες σε φορείς που αφορούν στο παιδί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και το Make-A-Wish (Κάνε – Μια Ευχή – Ελλάδος).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (20 Νοεμβρίου) η LEROY MERLIN συνεχίζει να στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού μέσα από ενέργειες ανακαίνισης. Για ακόμη μια χρονιά η LEROY MERLIN μέσα από το Χαμόγελο στηρίζει τους νέους να ανοίξουν τα φτερά τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα αναλάβει να ανακαινίσει τα έπιπλα κουζίνας δύο διαμερισμάτων σε σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου ο οργανισμός φιλοξενεί νέα παιδιά που σπουδάζουν, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και φροντίζοντας να μη σβήσουν τα χαμόγελα από τα χείλη τους.

Η LEROY MERLIN φέτος υποστηρίζει για πρώτη φορά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εταιρεία για όλη την περίοδο των Γιορτών έως τις 3 Ιανουαρίου 2022, θα διαθέτει σε όλα τα ταμεία των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, τις αστεροκάρτες του Make-A-Wish Ελλάδος με αντίτιμο 2€. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις τους θα δωριστούν στον οργανισμό για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Γιατί κάθε ευχή κρύβει μέσα της μια προσδοκία και με αυτό τον τρόπο η LEROY MERLIN θέλει συμβάλλει έμπρακτα, ώστε τα παιδιά να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Όμως οι δράσεις της LEROY MERLIN #giatopaidi δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς προχώρησε σε διάφορες εθελοντικές δράσεις που αφορούσαν στην ανακαίνιση ενός σχολείου στις Αφίδνες, σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού προσέφερε τα υλικά για το βάψιμο της ΚΔΑΠ της πλατείας Τράιμπερ στην Αθήνα, ενώ εθελοντές από το LEROY MERLIN Κηφισού ανέλαβαν όλες τις εργασίες.

Επιπλέον, η LEROY MERLIN για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού δημιούργησε ένα digital activation που θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2021 με εκπτώσεις για όλους στην παιδική σειρά διακόσμησης και στα χρώματα easy clean. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.leroymerlin.gr/gr/pagosmia-imera-paidiou/.

 

 

Σχετικά με τη LEROY MERLIN:

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.
Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.
Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.
Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».