Φίλοι και υποστηρικτές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διασκέδασαν και προσέφεραν για την ευχή του μικρού Βασίλη!

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά ένα αξέχαστο δροσερό, φθινοπωρινό πάρτι!

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού παρασύρθηκαν στο χορό με τις μελωδίες του μοναδικού Ηλία Καμπακάκη, υπό το φως των αστεριών του Μακεδονικού ουρανού.

Ανάμεσα στο κοινό παρευρέθηκαν αρκετά παιδιά ευχής προηγούμενων ετών, όπως ο Παναγιώτης και η Γεωργία, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες των ευχών τους, ο Ανδρέας που προσέφερε την εθελοντική του εργασία, και ο Παναγιώτης, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με το χορό του!

Όλοι μαζί στο κατάμεστο SKYBAR του The Met Hotel αγκαλιάστηκαν, χόρεψαν, διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και προσέφεραν με σκοπό να εκπληρωθεί η ευχή του μικρού Βασίλη, 4 ετών, να πάει στην Disneyland!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο The Met Hotel για την πολύχρονη συνεργασία και τον Ηλία Καμπακάκη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, για να δώσει μια διαφορετική χροιά στο φετινό πάρτι.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, θερμά τους χορηγούς της βραδιάς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ DR. ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΠΕΠΕ, ΖΟΝΙΟU, ΙΑΚΕΝΤΡΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOTOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, FACE BOOTH, STUDIO 123 PHOTOGRAPHY, TSALDARIS, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ PHOTOGRAPHY-VIDEOGRAPHY, PROTONS DIGITAL MARKETING, TSANTAKIDES, ΚΥΑΝΑ,  KAROTTO GRAPHIC DESIGN, MUSICSP, και τους χορηγούς επικοινωνίας: 95.1 ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ, MAKEDONIA TV, TV100, FM100, ORA THESS, BISCOTTO, VORIA.GR, CITYPORTAL, LIVEMEDIA, ATTICA NEWS.