Νew Date 29/06/2017

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Opening Party | Sky Bar the 8th Edition Summer 2017

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του MET HOTEL ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar the 8th edition 2017 την Πέμπτη 29 Iουνίου 2017, στις 20:30.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού σύμφωνα με την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 14/6 στο S K Y |B A R, ωστόσο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών κατά την διάρκεια της βραδιάς, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο lobby του ξενοδοχείου.

O Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το MET HOTEL ευχαριστεί πολύ όλους τους χορηγούς αλλά και τους φίλους τους που παρευρέθηκαν, ή θα ήθελαν να παρευρεθούν, ή συνέβαλαν στην προετοιμασία της διοργάνωσης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους!

Ενισχύοντας τον αγώνα για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, θα διασκεδάσουμε εκ νέου την Πέμπτη 29 Iουνίου 2017, απολαμβάνοντας το vjay Ανδρέα Νικάκη και το συγκρότημα ATMA.

Για όλους όσοι προμηθεύτηκαν ήδη το εισιτήριο τους, η εκδήλωση θα είναι δωρεάν. (με την επίδειξη του αποκόμματος).
Τιμή εισιτηρίου την ώρα της εκδήλωσης 20 ευρώ (περιλαμβάνει buffet menu και απεριόριστο κρασί).

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων και από τις δύο βραδιές θα διατεθούν για να υιοθετηθεί η Ευχή του Νικόλα, 8 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει το Ronaldo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Με καλοκαιρινή πλέον διάθεση, σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και με αμείωτο κέφι σας περιμένουμε να ζήσουμε την αξέχαστη βραδιά που με πολλή αγάπη σας έχουμε ετοιμάσει!