Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Εθνικό Κήπο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!

Το Family Fun Day που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής! Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κ. Αναστασία Μανιά, χαρακτηριστικά τόνισε: “Η Ημέρα Χαράς για όλη την οικογένεια είναι πλέον θεσμός και οι περισσότεροι από 1.500  φίλοι που βρίσκονται μαζί μας εδώ το αποδεικνύουν. Αυτό που προσπαθούμε είναι να γίνει αντιληπτό το έργο μας από τον κόσμο μια και η εκπλήρωση μίας Ευχής κρύβει πολλή ομορφιά και μαγεία! Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να εκπληρώσουμε όλες τις Ευχές των παιδιών που φθάνουν στο γραφείο μας και πληρούν τα κριτήρια. Μόνο με τη στήριξη ιδιωτών και εταιρειών θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στα παιδιά «μας»!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Σχολείων που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Αστέρι-Της-Ευχής για το 2015, από την Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδα, παρουσία μαθητών και εκπροσώπων των σχολειών που κέρδισαν στον διαγωνισμό!

Η Φαίη Σκορδα ανέφερε: “Μεγάλη μου τιμή η κίνηση των ανθρώπων του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να μου δώσουν την ευκαιρία να απονείμω τα βραβεία για την συμμετοχή των σχολείων στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Ως πρέσβειρα του οργανισμού θεωρώ πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη, δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο απ´ τα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχαν φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνο, παιχνίδια δράσης Laser Tag, yoga, χορός Salsa, Ping pong, εργαστήρι δημιουργικότητας,  εκπαιδευτικά παιχνίδια, , παραμύθι ενηλίκων, face painting, θεατρικό παιχνίδι,, ταχυδακτυλουργοί, clown, δημιουργική απασχόληση παιδιών, κ.ά.

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι ΧΑΝΑΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη που ξεσήκωσαν με τραγούδι και χορό τους μικρούς, αλλά και μεγάλους θαυμαστές τους!

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης, γιατί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της:

ΙΟΛΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, MercedesBenz, Melissa, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, airgame.gr, Amuse,  ΧΑΝΑΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη, ΑΚΑΤΑΜΑΚΑΤΑ, Βrick WiZ, ClownoramaTOTO, HELLAS BATTLEFIELD LIVE, designers oncall, Μάγος Dio, nannuka, Νεφούφου, salsa sinners, Σοφία Δούρου, The Tree of Life_yoga, Zazoo, Τρελοζουζούνια, Ο Πρέσβης της Φαντασίας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασοστών & Ναυαγοσοστών και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, POWER GENERATORS, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

τους Χορηγούς Επικοινωνίας: Civitas, nannuka, Viva.gr, Faysbook.gr gossiptv.gr, mothersblog.gr, QUEEN.GR,

καθώς και τον ANT1 για την υποστήριξη δημοσιότητας της εκδήλωσης.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.