Ο Νικόλας κάθισε αναπαυτικά στη θέση δίπλα στο παράθυρο του αεροπλάνου και με ενθουσιασμό αποχαιρετούσε όλα τα σπίτια, που απομακρύνονταν όλο και περισσότερο από το οπτικό του πεδίο. Η πανδημία είχε αλλάξει όλα του τα σχέδια. Επιτέλους, όμως, είχε έρθει η στιγμή το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα. Η αρχική του επιθυμία. να ταξιδέψει μέχρι την Disneyland, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, όμως, ο Νικόλας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, σκέφτηκε με ωριμότητα και αποφάσισε ότι δεν θέλει να περιμένει άλλο! Αποφάσισε, λοιπόν, να ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη. Ήταν μια ευχή που θα του έδινε την ίδια, ίσως και περισσότερη χαρά!

Με κάθε λεπτομέρεια, εξ αρχής, διηγήθηκε στις νεράιδες πώς επιθυμεί να κυλήσει η ευχή του. Μία επίσκεψη στην Κνωσό, στο ενυδρείο, αλλά και στο πάρκο των δεινοσαύρων, ήταν όλα όσα χρειαζόταν για να ζήσει τις μοναδικές στιγμές που τόσο λαχταρούσε. Οι νεράιδες του, όμως, κούνησαν μαγικά το ραβδί τους και ετοίμασαν περισσότερα από όσα μπορούσε να σκεφτεί! Ένα υπέροχο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και ένα δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα, αλλά και θεσπέσια γεύματα, ήταν μόνο μερικές από τις εμπειρίες που θα βίωνε τις επόμενες ημέρες.

Έτσι και έγινε… Ο μικρός μας μαχητής βίωσε όλη την ευτυχία και τον ενθουσιασμό από την εκπλήρωση της ευχής του. Κάθε μέρα για εκείνον ήταν μία νέα εμπειρία, μία καινούρια περιπέτεια, που με θάρρος και τόλμη αναλάμβανε να ακολουθήσει. Έζησε αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά του, ικανές να του δώσουν δύναμη για να συνεχίσει να δίνει τον δικό του αγώνα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη για εκείνον ήταν ότι δημιούργησε νέες φιλίες και δεσμούς ακατάλυτους στο ταξίδι του, κάνοντας τις νεράιδές του να αντιληφθούν ότι τα παιδιά ευχής έχουν μια μοναδική σύνδεση και όταν συναντιούνται προκύπτουν όρκοι αιώνιας φιλίας. Και αυτό γιατί οι προσωπικοί του ξεναγοί στο όμορφο νησί της Κρήτης, ήταν η Έλενα, παιδί ευχής, και η οικογένειά της, που έπειτα από 2 χρόνια που εκπληρώθηκε η ευχή, είναι εθελοντές μας.

Νικόλα, η ευχή σου εκπληρώθηκε, σου ευχόμαστε κάθε όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα και κάθε περιπέτεια της ζωής σου να σε κάνει ατρόμητο και πιο δυνατό!

θερμά τα Mitsis Grand Hotel για την φιλοξενία της οικογένειας του Νικόλα μας και για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Μαρή Όλγα και οι μικρές Έλενα, Βικτωρία και Αναστασία!

τους χορηγούς σε είδος: Cretaquirium, Dinosauria Park, Αρχαιολογικός χώρος Κνωσού, Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου, Avis, Aegean airlines

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!