Οικονομική Διαχείριση

Make-A-Wish International

Το Make-A-Wish είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Φιλανθρωπικός Οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε) ως ένας από τους πλέον γνωστούς και αξιόπιστους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς στον κόσμο. Πρόκειται για έναν Οργανισμό με έναν και μοναδικό σκοπό όμως διοικητικά χωρίζεται στα δύο για λόγους διαχείρισης: στο Make-A-Wish America που συντονίζει την εκπλήρωση Ευχών και στις 50 πολιτείες με 62 παραστήματα στην Αμερική και στο Make-A-Wish International που συντονίζει γραφεία του Οργανισμού σε 5 Ηπείρους, 50+ χώρες με 180 γραφεία εκτός Αμερικής. Το Make-A-Wish America εκπληρώνει 25.000 Ευχές παιδιών κάθε χρόνο ενώ τα affiliates που ανήκουν στο Make-A-Wish International εκπληρώνουν 21.000 Ευχές παιδιών ετησίως.

Από το 1980 περισσότερα από 415.000 παιδιά με τη βοήθεια περισσοτέρων των 40.000 εθελοντών έχουν ζήσει την ευεργετική και μεταμορφωτική δύναμη μίας Ευχής!

Το Make-A-Wish International μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατάκτηση του Seal of Excellence, ένα βραβείο με κύρος, που απονέμεται σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που πληρούν τα υψηλά κριτήρια της Αμερικάνικης Κυβέρνησης. Τη διάκριση αυτή απολαμβάνουν μόνο 2.000 Οργανισμοί, ανάμεσα σε περισσότερους από 1.000.000 που λειτουργούν σήμερα, οι οποίοι επιδεικνύουν καλή διαχείριση των οικονομικών τους, ακεραιότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων τους.
Για τον ίδιο λόγο βραβεύτηκε επίσης από το Charity Navigator, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ελεγκτή Φιλανθρωπικών Οργανώσεων, που μόνο το 1% των αντίστοιχων Οργανώσεων έχει λάβει ποτέ.