Ο Σκοπός μας

The-power-of-prayer-gr

Η ΔΟΜΗ ΜΑΣ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Τα Γραφεία μας

Το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει δύο γραφεία, ένα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη. Στα δύο αυτά γραφεία εργάζονται 10 άνθρωποι, οι οποίοι με άκρατο επαγγελματισμό και συνέπεια διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του οργανισμού ώστε να μπορεί να χαρίζει το χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι Εθελοντές μας

Η καρδιά κάθε ΜΚΟ στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι οι εθελοντές της. Είναι οι άνθρωποι που δίνουν, χωρίς αντάλλαγμα, ένα κομμάτι από τη ζωή τους γιατί ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο. Έτσι και στο Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πάνω από 600 εθελοντές εργάζονται ακούραστα αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά και την ψυχή τους προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο.

Οι Πρέσβεις μας

Είναι σημαντικό όταν καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο τους, μας κάνουν την τιμή να δρουν ως πρεσβευτές του Οργανισμού μας για κάποιο χρονικό διάστημα, βοηθώντας μας να χαρίσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα γίνεται.
Για το 2014 και το 2015 Πρέσβης του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ο καταξιωμένος και βραβευμένος στο χώρο της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του Οργανισμού μας σε μία πραγματική δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία.
Στο παρελθόν έχουν διατελέσει πρέσβεις του Οργανισμού οι κκ. Βίκυ Καγιά και Αντώνης Ρέμος οι οποίοι με περίσσεια αγάπη στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Όλοι αυτοί είμαστε η ομάδα του Make-A- Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μία ομάδα που δεμένη σαν γροθιά έχει ως στόχο να χαρίζει την ελπίδα και το χαμόγελο σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται.