Η Μυρτώ Δημητρίου υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δημιουργώντας ξεχωριστούς πίνακες με την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής origami.

Η καλλιτέχνης δημιουργεί με λωρίδες χαρτιού τα  lucky stars, τα τυχερά αστεράκια που σύμφωνα με τον ιαπωνικό μύθο έχουν τη δύναμη να εκπληρώσουν μια ευχή!

Στον έναν πίνακα κυριαρχεί το γαλάζιο που μας ταξιδεύει και μας βοηθάει να ονειρευτούμε, ενώ στον δεύτερο πολύχρωμα αστεράκια μάς θυμίζουν ότι τα όνειρα και οι ευχές των παιδιών είναι πολύχρωμες και χαρίζουν ελπίδα σαν το ουράνιο τόξο!

Η διάσταση του κάδρου είναι 25×25εκ, κοστίζει 100€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) και μέρος των εσόδων διατίθεται στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μπορείτε να βρείτε τα έργα στο https://myrtodimitriou-origami.gr/shop/

«Τα χαμόγελα και τα όνειρα είναι μαγικά συστατικά που έχουν την δύναμη να κάνουν τον κόσμο μας ομορφότερο. Μέσα από κάθε χάρτινη τσάκιση προσπαθώ να ξεδιπλώνω ιδέες και συναισθήματα και ελπίζω πως όλες οι ευχές των παιδιών θα βρουν το δικό τους τυχερό αστέρι και θα πραγματοποιηθούν!» Μυρτώ Δημητρίου