«Λοιπόν, κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό ήταν να πάω σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας… Στη Ζάκυνθο! Και να περάσω κάποιες μαγευτικές μέρες με την οικογένειά μου… Όπως και έγινε, χάρη στο Make-A-Wish…. Καθίσαμε έξι μαγευτικές μέρες και μπορώ να πω ότι η κάθε μέρα είχε τη δική της χάρη…

Μόλις έμαθα την ημερομηνία που θα φύγουμε ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό! Και επιτέλους αυτή μέρα είχε έρθει!… Όπως ήταν κανονισμένο από το Make-A-Wish.

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου φύγαμε με αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη για να πάμε στο νησί… Μόλις φτάσαμε, μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ! Φτάσαμε στο ξενοδοχείο που ήταν υπέροχο! Οι ιδιοκτήτες μάς δέχτηκαν με μεγάλη χαρά! Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, ήταν όλα στολισμένα και πανέμορφα! Μπαλόνια, δώρα, τούρτα… Απλά ξετρελάθηκα!!!!💙

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, πήγαμε στο Zante Water Park, που ήταν ένα απίστευτο μέρος με πολλές νεροτσουλήθρες, και ήταν μία μέρα γεμάτη χαρά τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου… (εννοείται πως με τον αδερφό μου ξετρελάθηκαμε να παίζουμε!!!💦)

Την τρίτη μέρα, το Σάββατο, πήγαμε στο Πέτρινο Πάρκο Ασκός. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ φροντίζοντας τα ζώα και μπορώ να πω ότι έδειξα μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ρακούν, που ήταν πανέμορφα και χαριτωμένα… Εννοείται πως το κάθε ζώο ήταν πανέμορφο και ξεχωριστό!

Την Κυριακή 4 Ιουλίου, επισκεφτήκαμε το θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου, όπου εκεί γνωρίσαμε την κυρία Ειρήνη, που ήταν υπεύθυνη για να μας μάθει τα πάντα για τις θαλάσσιες χελώνες καρέτα-καρέτα… Οι καπετάνιοι μας ξεναγούσαν στη θάλασσα μέχρι να δούμε τις χελώνες. Πήγαμε στο Μαραθονήσι που έχει και πολλές φωλιές από τις χελώνες!.. Εκεί, ενημερώσαμε τους επισκέπτες της παραλίας με φυλλάδια για την προστασία της χελώνας! Μετά πήγαμε στις γνωστές Καμάρες και τις Γαλάζιες Σπηλιές, που ήταν υπέροχες! Επισκεφθήκαμε το Ναυάγιο, που η θάλασσα ήταν πολύ κρύα, αλλά και πεντακάθαρη. Ήταν απίστευτη!!💙 Όπως είπα και στη Νεράιδά μου, αυτή ήταν και η αγαπημένη μου μέρα.

Σιγά σιγά έρχεται και το τέλος της ευχής μου.. Την Δευτέρα πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, το Βαρκαρόλα, όπου και φάγαμε παραδοσιακά φαγητά της Ζακύνθου😋 Μετά κάναμε βόλτα με ένα πανέμορφο καφέ άλογο🐎)

Η ευχή μου έφτασε στο τέλος της, την Δευτέρα 6 Ιουλίου όταν αναχωρήσαμε από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου για τη Θεσσαλονίκη.

Επιτέλους, η ευχή μου εκπληρώθηκε! Μπορώ να πω ότι έκανα μία υπέροχη επιλογή και ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!» Παναγιώτα

θερμά τον ΡΥΘΜΟΣ 949 για τη δωρεά

την εθελόντριά μας: Στέλλα Ηλιάδου

τους χορηγούς σε είδος: Hertz, Potamitis Boat Trips, Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, Πέτρινο Πάρκο Ασκός, Ειρήνη Μάργαρη, Zante Water Village, Ζαχαροπλαστείο Μάκης, Zante Balloon, Ταβέρνα Βαρκαρόλα, Zante Medical Care, Razi Aroma

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!