Εύχομαι να αποκτήσω ένα Playstation4 – Χρήστος, 6, Κυστική Ίνωση

Ο εξάχρονος Χρήστος, λάτρης του Ολυμπιακού, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα PlayStation 4 για να μπορεί να «αγωνίζεται» στα αγαπημένα του αθλήματα, ενάντια σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Οι νεράιδες, μόλις τον άκουσαν, έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα και να τον βοηθήσουν να ζήσει μια απίστευτη εμπειρία, που θα θυμόταν για χρόνια.

 

Από τη στιγμή που βγήκε από το βαν που μας μετέφερε, έβλεπες στα μάτια του ότι ήταν ενθουσιασμένος! Η ευχή-έκπληξη πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του Allou! Fun Park, και τον Χρήστο συνόδευαν οι γονείς του και η Μαρίνα, η αγαπημένη του μεγάλη αδελφή, η οποία είναι επίσης παιδί ευχής. Περνώντας λοιπόν την πόρτα μπήκε σε έναν κόσμο ατελείωτου παιχνιδιού, δοκιμάζοντας όλες τις δραστηριότητες όσες φορές ήθελε, μέχρι τελικής πτώσεως! Ο Χρήστος περνούσε τέλεια,  συνεπαρμένος από την ενασχόληση του. Καθώς περνούσε η ώρα όμως άρχισε να ανησυχεί και πίστεψε προς στιγμήν, πως η ευχή του, να αποκτήσει την κονσόλα που τόσο πολύ λαχταρούσε,  δεν θα εκπληρωνόταν.

 

Ξαφνικά η νεράιδα, με τρόπους που μόνο εκείνη γνωρίζει, έκανε τα μαγικά της για να ολοκληρώσει την ευχή του Χρήστου! «Πετώντας» μαγικά προσγειώθηκε δίπλα στον Χρήστο, μαζί με το ολόδικό του πλέον PlayStation 4! Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Το πήρε με λαχτάρα στα χεράκια του και για πολύ ώρα το κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, μαζί με τα νέα παιχνίδια, που το συνόδευαν!

 

Ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία για όλους όσοι ήταν κοντά του, οικογένεια, φίλοι, εθελοντές και νεράιδα! Εμείς γεμίσαμε τα αποθέματα μας δεχόμενοι άπειρες δυνατές παιδικές αγκαλιές και παρατηρώντας την εικόνα ενός γελαστού μέχρι τα αυτιά  παιδιού που έπαιζε με όλες του τις δυνάμεις!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Ελεκίδου, Η. Πολυχρονιάδου και Μ. Μωρίκη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Image result for καρδια

Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας Αρωγή για την πολύτιμη βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση στην ευχή του Χρήστου μας!

 

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Allou! Fun Park, Everest, Maison Marasil, Μπεράτη Δέσποινα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).