Aγαπητοί φίλοι,

στο πλαίσιο της έκθεσης 5ο Balkan Τhessaloniki Tattoo Convention 2018 και με την υποστήριξή της θα πραγματοποιηθεί η δράση Ένα tattoo για καλό σκοπό με στόχο την ενίσχυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την έκθεση 5ο Balkan Τhessaloniki Tattoo Convention 2018n που για άλλη μια φορά μας υποστηρίζει τόσο με  τη διοργάνωση αλλά και με τα απαραίτητα αναλώσιμα δίνοντας την ευκαιρία σε όλους με ένα συμβολικό ποσό να κάνουν ένα ξεχωριστό tattoo. Είμαστε σίγουροι ότι η απήχηση θα είναι τεράστια για αυτό το λόγω ζητούμε και την κατανόησή σας. Η δράση βασίζεται στον εθελοντισμό, την προσφορά και έχει ως στόχο την εκπλήρωση ευχών κάποιων ξεχωριστών παιδιών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας οι εθελοντές μας θα είναι δίπλα σας να σας πληροφορήσουν με την κάθε ευκαιρία.

1.Ποιο είναι το κόστος για κάθε tattoo?

Το κόστος για κάθε tattoo είναι 20€ και αποτελούν εξολοκλήρου δωρεά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την οποία θα λαμβάνεται απόδειξη δωρεάς.

2.Υπάρχει άλλο κόστος?

Η έκθεση 5ο Balkan Τhessaloniki Tattoo Convention 2018 δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη της έκθεσης να κάνει μια ξεχωριστή κίνηση υποστήριξης.

3.Ποιες μέρες και σε ποιο σημείο θα πραγματοποιούνται τα tattoo?

Τα tattoo θα πραγματοποιούνται και τις 3 μέρες της έκθεσης, 12-14/10, σε ειδικό σημείο εντός της έκθεσης λίγο μετά το άνοιγμα των θυρών.

4.Ποιοι και πόσοι καλλιτέχνες θα αναλάβουν τα tattoo?

Η έκθεση υποστηρίζει τον Οργανισμό και εθελοντές καλλιτέχνες από τα studio που συμμετέχουν θα πάρουν αναλάβουν να υποστηρίξουν την δράση. Δεν θα μπορεί κάποιος να επιλέξει συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

5.Τι σχήμα μια μέγεθος θα έχουν τα Αστέρια?

Τα Αστέρια θα έχουν προκαθορισμένο μέγεθος όπως βλέπετε παρακάτω σχήμα για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων. Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να διαλέξει επί τόπου το σχήμα που επιθυμεί. Το μέγεθος του Αστεριού θα είναι μικρό ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όσο περισσότεροι επισκέπτες.

6.Υπάρχει δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού?
Δυστυχώς όχι. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος δεν μπορούμε να καθορίσουμε ραντεβού που θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε.

7.Με τη σειρά θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού?

Κατά την προσέλευση θα υπάρχει λίστα αναμονής για τους επισκέπτες της έκθεσης ώστε να καταφέρει κάποιος μέσα στη μέρα της επίσκεψής του να πραγματοποιήσει το tattoo. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το καταφέρει θα μπορεί μόνο με το όνομά του αφού το δηλώσει να προσέρθει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο εισόδου και την επόμενη μέρα. Αν κάποιος δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει το tattoo την Παρασκευή θα πρέπει να προσέρθει το Σάββατο ή αντίστοιχα την Κυριακή.

8.Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την σειρά προτεραιότητας?

Περίπου μία ώρα πριν θα σας τηλεφωνούμε ώστε να μην χαθεί η σειρά. Επίσης θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση στο site του Οργανισμού www.makeawish.gr όπως και στη αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

9.Πως θα ενημερωθώ αν έχει αρκετό κόσμο και αν θα μπορούσα να έρθω ώστε να μην ταλαιπωρηθώ?

Το Σάββατο το πρωί θα μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας στον χώρο της έκθεσης στα κινητά 6934605485 και 6934605481 όπου εκπρόσωπος του Οργανισμού θα σας ενημερώσει για την ροή της προσέλευσης. Υπάρχει το ενδεχόμενο αν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι η λίστα να κλείσει προσωρινά το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της Παρασκευής!

10.Υπάρχει πιθανότητα να έρθω αλλά να μην εξυπηρετηθώ?
Δυστυχώς είναι πιθανό! Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ενημερωθείτε πριν την προσέλευσή σας στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο site μας. Σε περίπτωση που η λίστα αναμονής είναι αρκετά μεγάλη για το τριήμερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2310523978 και [email protected]

Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στο Facebook. και τη σελίδα του Οργανισμού www.makeawish.gr

Ένα φεστιβάλ που θα γεμίσει την πόλη με μελάνι και γκάζια! Η μεγάλη γιορτή των fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβριο (12-14/10) στην Θεσσαλονίκη διατηρώντας την θέση ενός από τα καλύτερα φεστιβάλ των Βαλκανίων.

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, θα μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους και θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει η Red & White Productions, η εταιρεία που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 12 χρόνια τα πιο μεγάλα και απολύτως επιτυχημένα tattoo conventions στην Ελλάδα (Athens International Tattoo Convention, Αthens TattooExpo, Balkan Thessaloniki Tattoo Convention) φεστιβάλ που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα των μεγαλύτερων και καλύτερων φεστιβάλ διεθνώς.

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, γίνεται το επόμενο κάλεσμα για τους tatoo lovers καθώς περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν την δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την αγάπη για την τέχνη τους.

Η επιτυχία και η σημαντική προσέλευση του κοινού στο Athens International Tattoo Convention κάνει φανερή την διάδοση της τέχνης του tattooing και δίνει το μήνυμα στην Θεσσαλονίκη που παίρνει τη σκυτάλη. Ο πήχυς έχει μπει πολύ ψηλά καθώς η γιορτή αυτή απευθύνεται κάθε χρόνο σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε κατηγορία επισκεπτών.

Μεγάλοι αλλά και μικροί, θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ μέσα από συναυλίες στο open air stage, διαγωνισμούς, graffiti shows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo.

Ένας θεσμός που τραβά το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και με όσους θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattoo artists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, καθώς και να διασκεδάσουν με τα shows/ live music concerts/ εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Ημέρες Μοτοσυκλέτας στα πλαίσια του Tattoo Convention

Το Τattoo Convention αποκτά γκάζια! Το φεστιβάλ θα φέρει στο επίκεντρο της διοργάνωσης και τις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, την έκθεση μοτοσυκλέτας για τη Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια.