Αντλώντας τη δύναμή της από την προτίμηση του κόσμου και με συναίσθηση του χρέους της απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η εταιρεία Α.Α.Κ. Κώτσης ΑΕ με την επωνυμία The Bakers, ανταποδίδει την αγάπη με μια ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Από τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2021, για κάθε καφέ ARABICA προσφέρει 0,20€ στο Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προκειμένου να κάνει την ευχή της Μαρίνας (ένα δωμάτιο με παιχνίδια) πραγματικότητα!!!

Πάγια πεποίθηση των The Bakers είναι πως οι δύσκολοι καιροί απαιτούν αποφασιστικές κινήσεις και οι μεγάλες προκλήσεις προϋποθέτουν ενότητα και προσπάθεια από τον καθένα ξεχωριστά. Σ’ αυτό το πλαίσιο και δεδομένης της ιδιαίτερης ευαισθησίας των ιδιοκτητών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν παιδιά και οικογένειες, οι The Bakers αναλαμβάνουν αυτήν την πρωτοβουλία ενίσχυσης του Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως ελάχιστη συμβολή σε έναν ανώτερο σκοπό. Για την πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού, καμία βοήθεια δεν είναι μικρή και κανένας σύμμαχος περιττός.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η ευχή της Μαρίνας μας πραγματικότητα!