ΒΑΠΤΙΣΗ

Προσκλητήρια Βάφτισης

Θέλετε να βαφτίσετε το παιδί σας; Ψάχνετε για προσκλήσεις και μπομπονιέρες βάφτισης όλο χαρά για το επερχόμενο γεγονός; Σκεφτείτε πόσο διπλή θα είναι η χαρά αν την ημέρα που βαφτίζετε το παιδί σας, χαρίζετε παράλληλα σε ένα άλλο παιδί το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Πόσο πιο ευλογημένη θα είναι αυτή η στιγμή όταν θα έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας στο να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός άρρωστου παιδιού.

Μερικές από τις μπομπονιέρες μας…

Δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες, τα μαρτυρικά και τη ταιριαστή λαμπάδα της βάφτισης του παιδιού σας από το Make-A-Wish( Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος). Παράλληλα μπορούμε να προσαρμόσουμε το σχέδιο που θα επιλέξετε και σε άλλες πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση όπως: σουπλά, δαχτυλίδι πετσέτας, ευχαριστήριες κάρτες, ευχολόγιο, ετικέτα κρασιού, σημαιάκια κα. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε τον βαφτιστικό Σταυρό σας – μια δημιουργία του οίκου Κανδαράκη – βοηθώντας τον Οργανισμό να εκπληρωθούν περισσότερες Ευχές παιδιών.

Τέλος μπορείτε να παροτρύνετε τους καλεσμένους σας αντί για δώρο, να κάνουν την δωρεά τους στον Οργανισμό μας, ρίχνοντάς τη μέσα στο Κουτί Συλλογής Χρημάτων (CollectionBox) το οποίο σας παρέχουμε εμείς.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως το Make-A-Wish(Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) συνεργάζεται με τις αίθουσες Ελαιών-loft για δεξιώσεις βάφτισης. Ένα μοναδικό roofgarden με θέα όλη την Αθήνα και τον βράχο της Ακρόπολης.

Κι εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας, όταν τελειώσει το χαρμόσυνο γεγονός και κρατώντας στα χέρια σας τις μπομπονιέρες βάφτισης, θα ξέρετε πως έχετε κάνει ένα τεράστιο δώρο σε ένα παιδί που πραγματικά το έχει ανάγκη. Του έχετε κάνει δώρο το Χαμόγελο, που πιστέψτε μας για κάποια παιδιά είναι πραγματικά πολύτιμο.

Προσκλητήρια Βάφτισης

Μερικές από τις μπομπονιέρες μας…

Για να δείτε πολλά ακόμα σχέδια και για μεγαλύτερη ποικιλία, επικοινωνήστε με το
creations@makeawish.grκαι στο 210 9637660.

***