Η VINTELI στηρίζει έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish (Kάνε-Mια-Eυχή Ελλάδος). Μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων της, προσφέρει μέρος των εσόδων από την πώληση επιλεγμένων προϊόντων, υποστηρίζοντας έτσι τον οργανισμό που εκπληρώνει εκατοντάδες ευχές παιδιών που νοσούν από μια σοβαρή ασθένεια κάθε χρόνο.

Επιλέγοντας βαπτιστικά ρούχα της SS2022 συλλογής του οίκου VINTELI, στηρίζετε το έργο του οργανισμού, δίνοντας δύναμη σε κάθε παιδί που νοσεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ας βοηθήσουμε μαζί όλες οι ευχές να εκπληρωθούν, παρά τις συνεχόμενες δυσκολίες της πανδημίας.

 

Σχετικά με τον οίκο VINTELI:

Ο οίκος βαπτιστικών VINTELI ιδρύθηκε το 2012 από τη σχεδιάστρια Βίβιαν Χατζέλη. Με γνώμονα την αγάπη της για τα παιδιά, δημιούργησε ιδιαίτερα βαπτιστικά ρούχα δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στα πρωτότυπα σχέδια.

Στη VINTELI θα βρείτε αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες, ώστε η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού σας να αποπνέει κομψότητα και απαράμιλλο στυλ. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών και πολύτιμα υλικά, τα οποία μεταμορφώνονται, αλλάζουν χαρακτήρα, ακολουθώντας το ύφος και την αισθητική που χαρακτηρίζει την κάθε συλλογή. Οι VINTELI συλλογές είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά και σε ένα μεγάλο αριθμό διαδικτυακών καταστημάτων.