Υιοθεσία Ευχής – εταιρεία

Υιοθετώντας μια Ευχή χαρίζετε χαμόγελο κι ελπίδα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να αναλάβετε εξ’ ολοκλήρου ή μερικώς να καλύψετε το κόστος κάποιας Ευχής κι έτσι να γίνετε « Ανάδοχος Ευχής.»

Ως Ανάδοχος, θα ενημερωθείτε για το όνομα του παιδιού και για την Ευχή του. Σε κάποιες περιπτώσεις που η οικογένεια έχει επιλέξει να δοθεί δημοσιότητα στην πραγματοποίηση της Ευχής, θα υπάρξουν και τα ανάλογα Δελτία Τύπου όπου θα αναφέρεται και ο Ανάδοχος Ευχής.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα σάς στείλει λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας εκπλήρωσης της συγκεκριμένης Ευχής. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε κι εσείς τη μαγεία της. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε – υπό προϋποθέσεις – και να συμμετάσχετε στην εκπλήρωση βιώνοντας μια εμπειρία που θα σημαδέψει τη ζωή σας και θα γεμίσει κι εσάς τους ίδιους με Χαρά, Δύναμη & Ελπίδα.

Το πιο σημαντικό είναι πως με την υιοθεσία Ευχής, έχετε συμβάλει στο να χαρίσετε σε ένα παιδί και σε μια οικογένεια που το έχουν ανάγκη, τη πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!

Με τη χειρονομία σας αυτή, χαρίζετε στο παιδί το χαμόγελο αλλά και την ελπίδα που το θωρακίζει για να παλέψει ενάντια στην αρρώστια του.

Η υιοθεσία Ευχής δεν είναι απλά μια γενναιόδωρη πράξη…είναι μια πράξη ζωής.
Κι αυτό το αποτυπώνουν ολοκάθαρα και με μοναδικό τρόπο τα λόγια του πρώτου στην Ελλάδα παιδιού Ευχής, του 10χρονού Ανδρέα:

«Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά»

Ζητήστε τη λίστα Υιοθεσίας Ευχών συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Φόρμα επικοινωνίας - Υιοθεσία Ευχής

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.