Εταιρικές Συνεργασίες

Εταιρικές Συνεργασίες

Εταιρικές Συνεργασίες… που χαρίζουν Χαρά, Δύναμη & Ελπίδα

Ότι μορφής και μεγέθους εταιρεία κι αν είστε, μπορείτε να μάς βοηθήσετε να εκπληρώσουμε περισσότερες Ευχές και να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μπορείτε να στηρίξετε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ποικιλοτρόπως. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες, παραμένοντας στη διάθεσή σας για τη διαμόρφωση εξατομικευμένων προγραμμάτων.

Εταιρικές Συνεργασίες μέσω προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR)

Έρευνα που έγινε έδειξε τα εξής:

  • Το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία μιας εταιρείας.
  • Το 77% των ίδιων ερωτηθέντων προβλέπει ότι οι πρωτοβουλίες ΕΚΕ θα έχουν μεγάλη επίδραση στην επιχειρηματική τους στρατηγική μέσα στα επόμενα χρόνια.
  • Με συνεργασίες ΕΚΕ βελτιώνεται η εταιρική εικόνα της επιχείρησης στο πλατύ κοινό.
  • Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους πελάτες.
  • Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα προσέλκυσης αξιόλογων στελεχών της αγοράς.
  • Κάθε είδους και μορφής στήριξη είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας βοηθάει να συνεχίσουμε να μοιράζουμε χαμόγελα.
  • Χορηγίες Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χορηγούς που θα μάς δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσουμε και να προβάλουμε το Έργο, αλλά και τις εκδηλώσεις του Οργανισμού μας. Με τη χορηγία σας βάζετε το όνομά σας δίπλα σε κάθε εκδήλωση και προβολή διεθνών εκδηλώσεων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), όπως για παράδειγμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (WorldWishDay), στην Ημέρα Χαράς για το Παιδί και την Οικογένεια (FamilyFunDay), στην ετήσια Ποδηλατάδα (Bike-For-Wishes), στο επίσημο Δείπνο του Οργανισμού, καθώς και στο Μαραθώνιο Αγάπης.

Με αυτό τον τρόπο προβάλλετε διεθνώς το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας σας. Η μεγαλύτερη, όμως, ανταμοιβή είναι τα λαμπερά χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

  • Cause- RelatedMarketing (CRM) Μπορείτε να κάνετε μία συνδυασμένη εμπορική ενέργεια, κατά την οποία η εταιρία σας να συνδεθεί με τη δράση του Οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας, ενισχύετε τις Δημόσιες Σχέσεις σας και αυξάνετε την εμπιστοσύνη, αλλά και την εκτίμηση των πελατών σας. Και βεβαίως θα νιώσετε τη χαρά και την ηθική ικανοποίηση πως έχετε βοηθήσει κάποια παιδιά να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή τους.

 

  • Δωρεές σε είδος (In-kind)

Για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα καθώς και τα κόστη εκπλήρωσης Eυχών, ζητάμε τη συνεισφορά σας με Δωρεές σε Είδος. Θα σας ήμασταν υπόχρεοι, αν μπορούσατε να μας προμηθεύσετε αφιλοκερδώς με είδη από αυτά που ζητάνε τα παιδιά στις Eυχές τους, όπως computers, Laptops, τηλεοράσεις, παιχνίδια, ποδήλατα, είδη για λαχνούς σε λοταρίες και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να μάς είναι χρήσιμο στο Έργο μας.

  • Πρωτοβουλίες εργαζομένων

Οι εθελοντικές πρωτοβουλίες των εργαζομένων μπορούν να στοχεύσουν στη δημιουργία ομάδων εργασίας στους χώρους δουλειάς, με την άδεια της επιχείρησης, ενθαρρύνοντας γενικότερα και τις συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο και κοινωνίες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να υλοποιούν ιδέες διοργάνωσης εκδηλώσεων μέσα στην εταιρεία τους, συμβάλλοντας ενεργά στην εξεύρεση πόρων για τους σκοπούς του Οργανισμού

Επιλέξτε το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Χρονιάς!

Μερικοί νέοι αλλά και παλαιότεροι σημαντικοί μας εταιρικοί συνεργάτες

«Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ) είναι προς όφελος του οργανισμού και των παιδιών Ευχής»