Εταιρικές Συνεργασίες

Εταιρικές Συνεργασίες… που χαρίζουν Χαρά, Δύναμη & Ελπίδα

Ότι μορφής και μεγέθους εταιρεία κι αν είστε μπορείτε να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε ακόμη περισσότερες Ευχές και να χαρίσουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μπορείτε να στηρίξετε το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ποικιλοτρόπως. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες, παραμένοντας στη διάθεσή σας για τη διαμόρφωση προσωποποιημένων προγραμμάτων

Εταιρικές Συνεργασίες μέσω προγραμμάτωνΕταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR)
Έρευνα που έγινε έδειξε τα εξής:

  • Το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία μιας εταιρείας.
  • Το 77% των ίδιων ερωτηθέντων προβλέπει ότι οι πρωτοβουλίες ΕΚΕ θα έχουν μεγάλη επίδραση στην επιχειρηματική τους στρατηγική μέσα στα επόμενα χρόνια.
  • Με συνεργασίες ΕΚΕ βελτιώνεται η εταιρική εικόνα της επιχείρησης στο πλατύ κοινό.
  • Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους πελάτες.
  • Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα προσέλκυσης αξιόλογων στελεχών της αγοράς.

Κάθε είδους και μορφής στήριξη είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας βοηθάει να συνεχίσουμε να μοιράζουμε χαμόγελα.

Χορηγίες

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χορηγούς που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσουμε και να προβάλουμε το έργο αλλά και τις εκδηλώσεις του Οργανισμού μας. Με τη χορηγία σας βάζετε το όνομά σας δίπλα σε κάθε εκδήλωση και προβολή διεθνών εκδηλώσεων του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), όπως για παράδειγμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (WorldWishDay), στην Ημέρα Χαράς για το Παιδί Ευχής και την Οικογένειά (FamilyFunDay), στην ετήσια Ποδηλατάδα (Bike-For-Wishes), στο επίσημο Δείπνο του Οργανισμούκαθώς και στο Μαραθώνιο Αγάπης.
Με αυτό τον τρόπο προβάλλετε διεθνώς το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας σας, η μεγαλύτερη όμως ανταμοιβή είναι τα λαμπερά χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

Cause- RelatedMarketing (CRM)

Μπορείτε να κάνετε μία συνδυασμένη εμπορική ενέργεια κατά την οποία η εταιρία σας να συνδεθεί με τη δράση του Οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας, ενισχύετε τις Δημόσιες Σχέσεις σας και αυξάνετε την εμπιστοσύνη αλλά και την εκτίμηση των πελατών σας. Και βεβαίως θα νιώσετε τη χαρά και την ηθική ικανοποίηση πως έχετε βοηθήσει κάποια παιδιά να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να παλέψουν ακόμη περισσότερο για τη ζωή τους.

Περισσότερες Πληροφορίες: Τμήμα Προσέλκυσης Πόρων
ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο 210 9637660 | fundraising1@makeawish.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλέφωνο 2310 523978 | fundraisingthess@makeawish.gr

Δωρεές σε είδος (In-kind)

Για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα καθώς και τα κόστη εκπλήρωσης ευχών, ζητάμε τη συνεισφορά σας με Δωρεές σε Είδος. Θα σας ήμασταν υπόχρεοι, αν μπορούσατε να μας προμηθεύσετε αφιλοκερδώς με είδη από αυτά που ζητάνε τα παιδιά στις ευχές τους, όπως computers, Laptops, τηλεοράσεις, παιχνίδια, ποδήλατα, είδη για λαχνούς σε λοταρίες και γενικά ο,τιδήποτε θα μπορούσε να μας είναι χρήσιμο στο έργο μας.

Πρωτοβουλίες εργαζομένων

Οι εθελοντικές πρωτοβουλίες των εργαζομένων μπορούν να στοχεύσουν στη δημιουργία ομάδων εργασίας στους χώρους δουλειάς, με την άδεια της επιχείρησης, ενθαρρύνοντας γενικότερα και τις συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο και κοινωνίες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να υλοποιούν ιδέες διοργάνωσης εκδηλώσεων μέσα στην εταιρία τους, συμβάλλοντας ενεργά στην εξεύρεση πόρων για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Διαφημιστική Υποστήριξη

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να μας βοηθήσουν δίνοντάς μας χρόνο για να μιλήσουμε για το έργο μας, χώρο σε έντυπα για να ενημερώσουμε το κοινό ή ακόμη αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό και το τύπωμα των εντύπων μας, είτε σαν δωρεά, είτε προσφέροντάς μας χαμηλή τιμή. Με αυτούς τους τρόπους συμβάλλουν, ενεργά και αποτελεσματικά, στη διάδοση της αποστολής μας.

Επιλέξτε το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Χρονιάς!

 

Μερικοί νέοι αλλά και παλαιότεροι σημαντικοί μας εταιρικοί συνεργάτες                

«Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ) είναι προς όφελος του οργανισμού και των παιδιών ευχής» («Funds donated to Make-A-Wish Greece solely benefit our cause and the children we serve in Greece»)