Γίνε Εθελοντής

Γίνε Εθελοντής

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να υποστηρίξετε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η κινητήρια δύναμη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δεν είναι άλλη από το εκπληκτικό δυναμικό των Εθελοντών που διαθέτει. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στηρίχτηκε στη συνεργασία και στην αφοσίωση απλών ανθρώπων, κάθε ηλικίας.

Οι εθελοντές μας, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, οικονομικής κατάστασης και επαγγέλματος, ενώνουν καθημερινά τις δυνάμεις τους για την επίτευξη ενός μοναδικού σκοπού:
Να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην πραγματοποίηση των “μαγικών” ευχών των παιδιών, που δίνουν από νωρίς μια σκληρή μάχη με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες και έχουν ανάγκη να ξαναπιστέψουν στη ζωή, να παλέψουν να τη κερδίσουν.

Σήμερα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) αριθμεί περισσότερους από 500 ενεργούς εθελοντές που στηρίζουν το έργο του και έξω από τα όρια του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κέρκυρα, συμβάλλοντας ενεργά στην διεύρυνση της δράσης του Οργανισμού.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελόντρια/ εθελοντής μας

Σας Ευχαριστούμε πολύ!

         

 Αν και η δική σου ευχή είναι τα παιδιά ευχής να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένα, γίνε μέλος της ομάδας Εθελοντών του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και κάνε την αγάπη και τη θετική σου ενέργεια, ελπίδα για εκείνους που τη χρειάζονται.

Η εθελοντική προσφορά θα σας δώσει την ευκαιρία να βοηθήσετε να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και να ζήσετε την ολοκληρωμένη μαγική εμπειρία της εκπλήρωσης μίας ευχής!Ακόμη θα μπορέσετε να κάνετε νέους φίλους, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας ή ακόμα και να μάθετε νέα πράγματα & δεξιότητες.

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις και δηλώστε σήμερα το ενδιαφέρον σας!

Κεντρικό γραφείο Γλυφάδας
Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 23 Τ.Κ. 16675
Τηλ.: 210-9637660
Fax: 210-9637774
Εmail:
volunteers@makeawish.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Καρατάσου 1, Τ.Κ. 54626
Τηλ.: 2310-523978
Fax: 2310-523979
Εmail:
thess@makeawish.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.