Ποιοι είναι οι εθελοντές μας

Οι Εθελοντές μας

Οι Εθελοντές μας που πραγματοποιούν ευχές παιδιών, λένε πως όλη αυτή η διαδικασία της προετοιμασίας και της εκπλήρωσης των ευχών, τους κάνει και τους βοηθά να αποκτούν την ικανότητα και να βλέπουν με ένα μαγικό τρόπο την καλύτερη και θετική πλευρά των πραγμάτων σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το συναίσθημα αυτό ταυτόχρονα τους κάνει να θέλουν και να συνεχίσουν να βοηθούν ακόμη περισσότερους ανθρώπους που τους χρειάζονται.

Στο Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είμαστε τόσο υπερήφανοι για τους Εθελοντές μας!

Αξίζει να γνωρίσετε κάποιους από αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, των οποίων η ζωή άλλαξε από τότε που ήρθαν κοντά μας, αγκάλιασαν την αποστολή μας και προσέφεραν όχι μόνο τον πολύτιμο χρόνο τους αλλά μερικές φορές ένα κομμάτι από την ψυχή τους.

Σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους υπέροχους Εθελοντές μας!

  • Την εθελόντρια Μαρία Τσάκα που με την ικανότητα και τη φαντασία που διαθέτει, δημιουργεί πρωτότυπες ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες σε γάμους και βαπτίσεις. Χτυπημένη και η ίδια και ο γιός της από σοβαρή αρρώστια, γνωρίζει τη σημαίνει μια αχτίδα ελπίδας, όταν όλα γύρω καταρρέουν και φαίνεται να χάνεται ο αγώνας για ζωή. Μάνα και γιος σήμερα, βγήκαν νικητές και δυνατοί και προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και τη ψυχή τους…για να μπορούν και κάποιοι άλλοι να ονειρεύονται.
  • Την εθελόντρια Ζωή Πρέτσου που είναι στον οργανισμό 10 χρόνια από τον Νοέμβριο του 2002 και είναι πολύ ενεργό μέλος. Η Ζωή είναι στην ομάδα ευχών, κάνει εκπαιδεύσεις και γενικά βοηθάει παντού και όπου χρειάζεται.
  • Την εθελόντρια Κική Καλουμένου, που τα τελευταία 3 χρόνια, είναι εξαιρετικά πολύτιμο μέλος του Οργανισμού μας. Είναι απίστευτα δραστήρια, θετική και αεικίνητη, βοηθάει σε όλους τους τομείς: στις ευχές των παιδιών, στη δουλειά του γραφείου, στις μπομπονιέρες, ακόμα και σε έκτακτες εξωτερικές εργασίες. Τους φροντίζει όλους και όλα!
  • Τον εθελοντή Γιάννη Ντούλη που είναι επίσης ένα πολύ παλιό και αξιόλογο μέλος του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας). Στηρίζει το Οργανισμό μας πάντα και σε όλους τους τομείς. Ανήκει στην ομάδα ευχής και η βοήθειά του στα μπαζάρ μας, είναι πολύτιμη! Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που πραγματικά μπορείς βασιστείς επάνω του!

Και από τη Θεσσαλονίκη:

  • Η Μαρία Τσουκάτου, η οποία -ως μια εκ των πρώτων εθελοντών της Θεσσαλονίκης- επί δέκα χρόνια δηλώνει δυναμικά παρούσα σε όλες τις δράσεις και τις ανάγκες του Οργανισμού, βοηθώντας ακούραστα στο έργο μας.