Τι χρειάζεται για να γίνεις εθελοντής

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να γίνετε εθελόντρια/ εθελοντής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι να είστε άνω των 18 ετών.

Σε όλους τους εν δυνάμει εθελοντές ζητείται φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και ένα Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου για Γενική Χρήση το οποίο εκδίδεται από τα ΚΕΠ. Στη συνέχεια συμπληρώνεται η Αίτηση Νέου Εθελοντή και ακολουθεί σύντομη προσωπική συνέντευξη με την Υπεύθυνη Εθελοντών.

Η διαδικασία Εκπαίδευσης των εθελοντών μας αποτελείται από τρία εκπαιδευτικά στάδια:

  • Ενημέρωση Νέων Εθελοντών (η επόμενη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2014)
  • Εκπαίδευση Εθελοντών στην Ανεύρεση Πόρων
  • Ειδική Εκπαίδευση για τους Εθελοντές που συμμετέχουν στην Ομάδα Ευχής.

Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις και θέλετε να συμβάλετε με το δικό σας μοναδικό τρόπο ως εθελόντρια/εθελοντής στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών, μπορείτε να επιλέξετε όποιο τρόπο επικοινωνίας θέλετε:

  • Συμπληρώστε τη Φόρμα Εθελοντή και στείλτε τη με email στο
    volunteers@makeawish.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    ή με fax: 210 9637774
  • Ή καλέστε μας στα τηλέφωνο 210-9637660 εσωτ. 105

 

* Λόγω τεχνικής αναβάθμισης του ηλεκτρονικού συστήματος υποδοχής αιτήσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το γραφείο τηλεφωνικά στο:
210 9637660 (εσωτ. 104), Υπεύθυνη: Κατερίνα Ζαγοράκη

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα συγκεντρώνονται στο γραφείο και οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για την επόμενη ενημερωτική συνάντηση.

Σας Ευχαριστούμε πολύ!