Τοπικές Ομάδες εξεύρεσης πόρων – Fundraising Teams

Δημιουργούμε Τοπικές Ομάδες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με στόχο να διαδώσουμε το έργο μας και να επεκτείνουμε τη δράση μας.
Οι Ομάδες αυτές δραστηριοποιούνται γενικά στην εξεύρεση πόρων για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέσα από ενέργειες όπως:

Διοργάνωση εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα (Εορταγορές (bazaar), χορούς, συνεστιάσεις, δημοπρασίες) και ο,τιδήποτε θα μπορούσε να φέρει έσοδα στον Οργανισμό

  • Πραγματοποίηση ευχών στην περιοχή τους
  • Εύρεση χορηγών για εκπλήρωση ευχών και πραγματοποίηση εκδηλώσεων
  • Πρωτοβουλίες ένταξης εθελοντών στην Ομάδα (ομιλίες σε σχολεία, συλλόγους κ.λ.π)

Αν θέλετε κι εσείς να ενταχθείτε στην Ομάδα της περιοχής σας ή να ξεκινήσετε Make-A-Wish Ομάδα στην περιοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9637660 και 2310-523978 ή στείλτε e-mail στο
fundraising1@makeawish.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μεταδώστε κι εσείς στην περιοχή σας τη μαγεία και τη δύναμη μιας ευχής!


Η Ομάδα της Lyndsay που δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας σχεδίασε, οργάνωσε και πραγματοποίησε φέτος, 2 πολύ επιτυχημένα event με στόχο τη στήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Εστιατόρειο NUI

nui            nui2         nui3       

 

Valentine’s Lunch στο εστιατόρειο Nargile

 

valentine

 

“Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ) είναι προς όφελος του οργανισμού και των παιδιών ευχής” (“Funds donated to Make-A-Wish Greece solely benefit our cause and the children we serve in Greece”)