Άλλες Εκδηλώσεις

Power of a Wish

Η εκδήλωση Power of A Wish ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όλους μας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε πολύ συγκινητικό κλίμα στο φιλόξενο χώρο του Island.

Η εκδήλωση με κεντρικό θέμα τη «Δύναμη Μιας Ευχής», είχε ως κύριο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά και την ενημέρωση των υποστηρικτών του Οργανισμού για την πραγματική δύναμη της εκπλήρωσης της Ευχής ενός παιδιού, που πάσχει από κάποια απειλητική για τη ζωή του ασθένεια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπρόεδρος του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), διάσημος διαφημιστής – ιδιοκτήτης της Felix BNI και Πρόεδρος της Επιτροπής Marketing του Make-A-Wish Foundation International, Peter Economides, έκανε αναφορά στη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί και αποδεικνύει με πραγματικά ποσοστά την καταπληκτική δύναμη που έχει η εκπλήρωση της ευχής των παιδιών στη βελτίωση της υγείας τους. Ο Peter Economides, υπογράμμισε στην ομιλία του πως το «ΓΙΝΕΤΑΙ» από την γνωστή καμπάνια του ίδιου για την Ελλάδα, μπορεί και πρέπει να εφαρμόζεται στα παιδιά ευχής γιατί όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

                                                 

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Στέλιος, φοιτητής ιατρικής πλέον, αλλά και παιδί ευχής ο ίδιος, ο οποίος έζησε τη μοναδική εμπειρία να κάνει μια πτήση με πραγματική έλλειψη βαρύτητας πριν από δύο χρόνια. Ο Στέλιος επιβεβαίωσε τα λόγια του κ. Economides και τόνισε σε όλους ότι η αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής του, του έδωσε δύναμη για να βγει από το νοσοκομείο, να γίνει καλά και να μπορέσει να νιώσει σαν αστροναύτης!

Η κυρία Σεραφειμίδου, Πρόεδρος του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τόνισε πόσο σημαντικό είναι την δύσκολή αυτή οικονομική περίοδο να συνεχίσει ο Οργανισμός να πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών και επισήμανε ότι το Make-A-Wish International βραβεύεται για 8η συνεχή χρονιά για την άριστη οικονομική διαχείριση και διαφάνειά του, με 4 στα 4 αστέρια από το Charity Navigator. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα που μόνο το 1% των φιλανθρωπικών οργανώσεων έχει καταφέρει να πάρει για τόσα συνεχόμενα έτη.

Σε αυτή την καταπληκτική και συγκινητική βραδιά παρουσιάστηκε η Βίκυ Καγιά ως Πρέσβειρα του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για το 2012. Η ίδια ανέφερε πόσο συγκινητική ήταν η εμπειρία της από τις ευχές που έχει ζήσει, αλλά και πόση δύναμη παίρνει εκείνη από αυτά τα παιδιά.

  

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς: Island, Panas Group, Aria Γεύσεων, Kanelli, Zazoo, Playmobil, Κτήμα Oρίζοντες

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στην Astir Βeach

Τα 3 πρώτα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου φιλοξενηθήκαμε από τον Αστέρα, όπου μπορέσαμε και πραγματοποιήσαμε μια πολύ επιτυχημένη λαχειοφόρο αγορά!

 

Η κλήρωση των τυχερών…