Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – World Wish Day

Με αφορμή την επέτειο της πρώτης ευχής, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχήςwww.worldwishday.org.

Παρόλο που όλοι μας τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές, κάποιοι έχουν να αντιμετωπίσουν και μία ασθένεια απειλητική για ζωή του παιδιού τους. Στο πλευρό αυτών των ανθρώπων είναι το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη στα Νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να εκπληρώσει τις Ευχές παιδιών.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – 29 Απριλίου 2015

  • Φωταγώγηση Στυλών Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και Πλατείας Λιονταριών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
  • Walk-For-Wishes: ένας περίπατος στα ίχνη της 1ης Ευχής παιδιού από το Θησείο μέχρι και το Ναό του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα
  • WearBlue & Share

http://www.makeawish.gr/
www.worldwishday.org

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ερχόμενες εκδηλώσεις μας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα 2109637660 ή στη Θεσσαλονίκη 2310523978. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας!

Print