ΒΑΠΤΙΣΗ και ΓΑΜΟΣ

Βάφτιση και Γάμος

Εάν θέλετε να δώσετε στο γάμο σας μια ιδιαίτερη αισθητική και να συνδέσετε τη ξεχωριστή αυτή μέρα με μια μοναδικής αξίας ενέργεια, επισκεφθείτε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από προσκλητήρια και μπομπονιέρες αυτά που σας ταιριάζουν! Έχουμε επίσης τη  δυνατότητα να προσαρμόσουμε το σχέδιο που θα επιλέξετε σε πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάφτισης σας, όπως σουπλά, δαχτυλίδι πετσέτας, ετικέτα κρασιού, σημαιάκια κ.α.

Μοιραστείτε κι εσείς τη Θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής, επιλέγοντας να προμηθευτείτε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες σας από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενισχύοντας το Έργο του Οργανισμού και συμβάλετε στην εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών παιδιών από 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Μία εξίσου πρωτότυπη ιδέα είναι να προτείνετε στους καλεσμένους σας, αντί για δώρο, να συμβάλουν στο Έργο μας με τη δωρεά τους στο Κουτί Συλλογής χρημάτων (Collection Box), το οποίο σας παρέχουμε εμείς!

Αίτηση Ενδιαφέροντος Βάπτισης – Γάμου

* ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210 9637660 ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

“Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ) είναι προς όφελος του οργανισμού και των παιδιών ευχής” (“Funds donated to Make-A-Wish Greece solely benefit our cause and the children we serve in Greece”)

Βάπτιση              Γάμος