Μεγάλος φαν της Marvel, ο Άγγελος, αποφάσισε πως τίποτα δεν είχε μεγαλύτερη σημασία για εκείνον, από το να πάει στην Disneyland στο Παρίσι και να τους δει όλους από κοντά! Ήξερε καλά πως το φανταστικό αυτό πάρκο θα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και ήθελε πολύ να τη ζήσει.

Πράγματι, όλα όσα έζησε ούτε που τα είχε φανταστεί! Το Avengers Campus ήταν ο προορισμός των ονείρων του. Όλοι οι σούπερ ήρωες της Marvel ήταν εκεί, επιδεικνύοντας τις σούπερ δυνάμεις τους και έτοιμοι για όλα. Στο εκπαιδευτικό τους κέντρο, ο Άγγελος μυήθηκε στα μυστικά τους και στις κινήσεις τους, ενώ είχε και την ευκαιρία να τους θαυμάσει από κοντά εν δράσει, να μάχονται κάθε ενδεχόμενη απειλή. Φωτογραφήθηκε μαζί τους, πήρε αυτόγραφα και ένωσε τις δικές του υπερδυνάμεις με τις δικές τους!

Φυσικά, ο Άγγελος και η οικογένειά του, εξερεύνησαν και όλο τον υπόλοιπο κόσμο της Disneyland, περιηγήθηκαν στις γωνιές του, ανέβηκαν στα τρενάκια, έπαιξαν στα παιχνίδια και δοκίμασαν ένα σωρό λιχουδιές.

Όλη η οικογένεια επέστρεψε ενθουσιασμένη από ένα ταξίδι που τους γέμισε εικόνες, συναισθήματα, δύναμη κι ελπίδα για το μέλλον!

θερμά τη THENAMARIS για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox