Οργανώνετε μια εκδήλωση και θέλετε να προσφέρετε;

  • null

    Μια καλή αφορμή, ένας «καλός σκοπός», είναι πιο σημαντικό κίνητρο ορισμένες φορές για τη συμμετοχή μας σε μια ευχάριστη εκδήλωση!

    Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 96 37 660, εσωτ. 110 για να σκεφτούμε μαζί τον τρόπο υποστήριξης!

Παραδείγματα ενεργειών:

Φιλανθρωπικός Αγώνας Υδατοσφαίρισης για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

Μάθετε περισσότερα

Star your body – 7o Balkan Thessaloniki Tattoo Convention

⭐️ Το 7ο Balcan Tattoo Convention και η ενέργεια Star Your Body έρχονται και στη Θεσσαλονίκη! Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το δικό σας tattoo-αστεράκι, για να υποστηρίξετε την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

Μάθετε περισσότερα

Εικαστική Αποκριά στη Λάρισα

⭐️ Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, το ΚΔΑΠ “Δημιουργική Πόρτα” και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο “Snoopy” ενώνουν τις μαγικές δυνάμεις τους και ξεφαντώνουν για καλό σκοπό, για να συμβάλουν στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Μάθετε περισσότερα

To “Bazaraki Μας” – Ένα Μπαζάρ Αγάπης

👕 Στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications, σε συνεργασία με τον αγαπημένο έλληνα creator Φίλιππο Ιωάννου (aka Fipster) διοργανώνουν ένα διήμερο bazaar pre-owned ειδών. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μάθετε περισσότερα

To 8o Santa Run επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

🎅 Ο πιο διασκεδαστικός, χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου της χώρας, το Santa Run, επιστρέφει και φέτος στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η 8η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

Μάθετε περισσότερα

The Christmas Factory: «Τα μυστικά του Άι Βασίλη»

🎅 Oι χριστουγεννιάτικες μηχανές έχουν ανάψει, τα ξωτικά είναι σε μεγάλη φούρια, ενώ τα μπισκότα ψήνονται και μοσχοβολάει όλη η Τεχνόπολη! Από τις 26 Νοεμβρίου, το The Christmas Factory ανοίγει τις πόρτες του και αποκαλύπτει «τα μυστικά του Άι Βασίλη». Αγοράζοντας τα σκουφάκια σας από τα ταμεία της εισόδου, και φέτος τα Χριστούγεννα, βοηθάτε τον οργανισμό μας να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Μάθετε περισσότερα

Star Your Body – Athens Tattoo Expo 2022

⭐️ Για μια ακόμα χρονιά, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρίσκεται στο Athens Tattoo Expo, στις 28, 29 και 30 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, μέσω της ενέργειας Star Your Body. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες εδώ!

Μάθετε περισσότερα

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο 14o Athens Tattoo Convention

To 14o Athens Tattoo Convention είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Μαΐου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Βοηθήστε και εσείς να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές παιδιών, κάνοντας ένα tattoo γεμάτο νόημα και αγάπη⭐️

Μάθετε περισσότερα