Η Ρεβέκκα γνώρισε και αγάπησε τη ρυθμική γυμναστική μέσα από το σχολείο της. Όταν, λοιπόν, συναντήθηκε με τις νεράιδες, εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία ρυθμικής προπόνησης με μία αθλήτρια με πολύ επιτυχημένη πορεία. Και το ταξίδι της ευχής της ξεκίνησε…

Η Ρεβέκκα ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα, και στο υπέροχο ξενοδοχείο, που θα έμεναν, την περίμενε μία έκπληξη: ένα κορμάκι γυμναστικής σε αποχρώσεις του μωβ, που είναι και το αγαπημένο της χρώμα, ειδικά ραμμένο για εκείνη και λαμπερό όπως και η ίδια!

Η μεγάλη μέρα ξεκίνησε με ειδική περιποίηση, από κομμώτρια και μακιγιέρ, όπως κάθε σωστή αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Φόρεσε και το κορμάκι της και ήταν έτοιμη. Ένα χτύπημα στην πόρτα του δωματίου, τους έκανε να αναρωτιούνται ποιος να ήταν και, ανοίγοντας, η Ρεβέκκα έμεινε άφωνη καθώς αντίκρισε την αγαπημένη της αθλήτρια Βαρβάρα Φίλιου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής & Ολυμπιονίκης 2016), που της ανακοίνωσε ότι είχε έρθει να την πάρει για να περάσουν μαζί τη μέρα τους. Μία εντυπωσιακή λιμουζίνα τους περίμενε στην είσοδο και η Ρεβέκκα ήταν τόσο έκπληκτη με όλα, που δεν ήξερε τι να πρωτοσχολιάσει!

Πρώτη στάση ένα όμορφο καφέ, όπου απόλαυσαν μία ζεστή σοκολάτα και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν. Η Ρεβέκκα έμαθε πολλά σχετικά με το αγαπημένο της άθλημα, αλλά και τι σημαίνει πρωταθλητισμός και πώς το είχε βιώσει η αγαπημένη της αθλήτρια. Μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και πήρε πολύτιμες συμβουλές.

Στη συνέχεια, είχε πλέον φτάσει η μεγάλη στιγμή και η Ρεβέκκα βρέθηκε εκεί, που τόσο πολύ επιθυμούσε και ονειρευόταν, στο γυμναστήριο. Ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της, όταν αντίκρισε τα όργανα, τα στεφάνια και τις κορδέλες. Η εκκολαπτόμενη αθλήτρια προπονήθηκε, με τις οδηγίες της προπονήτριάς της, κάνοντας για ώρες φιγούρες, ακροβατικά και εντυπωσιακά σχέδια με τις κορδέλες τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Ρεβέκκα ήταν ενθουσιασμένη και τα μάτια της έλαμπαν από χαρά! Ρουφούσε κάθε στιγμή και άκουγε τις πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές της προπονήτριάς της.

Μόλις ολοκλήρωσαν την προπόνηση, ακόμα μία έκπληξη την περίμενε: μία τούρτα με θέμα τη ρυθμική, ήταν ό,τι καλύτερο για να κλείσει γλυκά μία υπέροχη μέρα.

Η Ρεβέκκα έζησε μία ανεπανάληπτη εμπειρία, που της έδωσε τη δύναμη, αλλά και την ώθηση για να συνεχίσει τις προπονήσεις της και να θριαμβεύσει στον κόσμο της ρυθμικής.

θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΗΒΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΕΛΛΗΝΙΚH ΓΥΜΝΑΣΤΙΚH ΟΜΟΣΠΟΝΔIΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ SATTAS GROUP, LEOTARDS BY CHRYSA, OASIS HOTEL APARTMENTS, MEZZE GLYFADA,DAILY DELI, MYIKONA, CRAFTBOX, POINTES & TUTTUS

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS