Εύχομαι να αποκτήσω ένα Playstation 4 – Χρήστος, 6
Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Το πήρε με λαχτάρα στα χεράκια του και για πολύ ώρα το κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, μαζί με τα νέα παιχνίδια, που το συνόδευαν!
Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Το πήρε με λαχτάρα στα χεράκια του και για πολύ ώρα το κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, μαζί με τα νέα παιχνίδια, που το συνόδευαν!
Η μικρή Μαρίνα μάς εξέπληξε όλους με την ωριμότητα και την αποφασιστικότητά της. Ήθελε να αλλάξουν τα πάντα στο δωμάτιό της… ή σχεδόν τα πάντα! Έτσι λοιπόν, οι νεράιδες ξεκίνησαν δουλειά, αναμειγνύοντας χρώματα με μπόλικη νεραϊδόσκονη και αγάπη, ενώ περίμεναν με αγωνία να την υποδεχτούν!
Είναι λάτρης των «Αυτοκινήτων» της Disney, των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας γενικότερα! Οι νεράιδες χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν τις ετοιμασίες. Αφού καταστρώθηκε το σχέδιο, τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» και ο ξυλουργός έπιασε δουλειά!
Πολυτάλαντο το κορίτσι μας. Ασχολείται με τόσο πολλά! Όση ώρα μάς μιλούσε, το πρόσωπό της έλαμπε κυριολεκτικά. Μετά μας έδειξε τα σχέδιά της και μείναμε άφωνοι.
Το πρόσωπό του έλαμψε όταν το κράτησε στα χέρια του για πρώτη φορά και αμέσως άρχισε να το επεξεργάζεται. «Πόσο χαρούμενο είναι σήμερα το αγόρι μου…», ήταν τα λόγια της μαμάς του.
Θέλοντας να κάνουμε την ευχή του μαγική, φέραμε τον μικρούλη μας μαζί με την οικογένειά του από το χωριό που μένουν στη Θεσσαλονίκη. Όταν αντίκρισε το σπίτι που θα έμεναν για δύο μέρες, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Και μέσα σε λίγα λεπτά, ο μικρός έπαιζε με τα μπαλόνια και πόζαρε στο φακό της φωτογράφου γεμάτος χάρη!
Μία νόστιμη συνεργασία με διάρκεια, ξεκινάει με το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο που στηρίζει τον Οργανισμό μας.
Την Τρίτη 2 Απριλίου εθελοντές από την ομάδα του ethelon, μας βοήθησαν να φτιάξουμε πολύ όμορφες λαμπάδες!
Ο στόχος μας ήταν η διεύρυνση του δυναμικού μας και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη δυναμική μας παρουσία στην Λάρισα.