Εύχομαι να κάνει προπόνηση η ομάδα μου με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ – Κωνσταντίνος, 11

Ο Κωνσταντίνος κυριολεκτικά κοιμάται και ξυπνάει με το μυαλό του στις μεγάλες του αγάπες, το μπάσκετ και την ΑΕΚ. Και μετά από αρκετούς μήνες, έφτασε επιτέλους η μεγάλη στιγμή… Φορώντας τα καινούρια του μπασκετικά παπούτσια, μπήκε ξανά στο γήπεδο.

Εύχομαι να πάω στη Disneyland – Δημήτρης, 15

«Επειδή παιδί μια φορά είναι κάποιος, θέλω να επισκεφθώ ένα μέρος-όνειρο κάθε παιδιού…» Κι εμείς χαρήκαμε όσο κι εκείνος, γιατί είδαμε ότι μπορεί το αγόρι μας να είναι πολύ ώριμο, δεν έχει βάλει στην άκρη όμως καθόλου, την παιδικότητα και τον ενθουσιασμό του!

Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Μπάμπης, 16

Σε ένα μέρος γεμάτο με φλιπεράκια, στήθηκε ένα «κυνήγι θησαυρού» μέσω κινητού για να ανακαλύψει ο Μπάμπης τα δώρα του σκανάροντας κάποια QR codes, αφού πρώτα παρακολούθησε μια «ταχύρρυθμη εκπαίδευση» στο game development.

Εύχομαι να πάω στη Disneyland – Μαρία, 9

Η μικρή μας, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν κατενθουσιασμένη και προετοιμαζόταν εβδομάδες πριν! Το παραμυθένιο ταξίδι ξεκίνησε και η Μαρία ήταν έτοιμη να απολαύσει κάθε στιγμή της μοναδικής αυτής εμπειρίας και να ζήσει κάθε λεπτό, στο έπακρο.