…και ναι με τη ΔΙΚΗ σας βοήθεια, τα καταφέραμε!
Ο Γιάννης ταξίδεψε στην Κρήτη και βρέθηκε κοντά στους δεινόσαυρους που τόσο θαυμάζει.
Η ευχή του εκπληρώθηκε!

 

Ο μικρός μας Γιάννης είναι ένα χαρισματικό και πολύ γλυκό παιδί με έντονη επιθυμία να ανακαλύπτει και να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα. Η μεγάλη του αδυναμία, ωστόσο, δεν είναι καμία άλλη από τους φοβερούς δεινόσαυρους και το συναρπαστικό κόσμο τους.

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης ταξίδεψε με την οικογένειά του στο Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου να επισκεφθεί το θεματικό πάρκο Dinosauria, ένα διαδραστικό χώρο πλήρως αφιερωμένο στα προϊστορικά πλάσματα. Εκεί λοιπόν ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων, για τον μικρό μας φίλο.

Ο Γιάννης ήταν πολύ ενθουσιασμένος που του δόθηκε η δυνατότητα να ζήσει μια διαδραστική εμπειρία θαυμάζοντας από κοντά τα μοντέλα-αντίγραφα των δεινοσαύρων. Είδε πολλά διαφορετικά είδη, τα άγγιξε και έμαθε περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους. Φυσικά, δεν έχασε και την ευκαιρία να φωτογραφηθεί ανάμεσα στα «κοφτερά» δόντια ενός δεινόσαυρου.

Το χαμόγελό του στις φωτογραφίες μας πρόδιδε πόσο πολύ το απολάμβανε «απορροφώντας» κάθε δευτερόλεπτο της εμπειρίας. Ακόμα, η συμβολή του φιλικότατου προσωπικού ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Με μεγάλη προθυμία και χαμόγελο τον ξενάγησαν στο πάρκο και του εξήγησαν τα πάντα. Ο Γιάννης βέβαια δεν παρέλειπε να τους συμπληρώνει, χρησιμοποιώντας τις δικές του γνώσεις πάνω στο θέμα. Ο μικρός λάτρης των δεινοσαύρων είχε την ευκαιρία να αποδράσει από το παρόν και να μεταφερθεί νοερά εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν στον πλανήτη κυριαρχούσαν τα γιγάντια ερπετά· για κάποιους τρομακτικά, αλλά για το Γιάννη άκρως εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα!

Πέρα από το Dinosauria Park, ο μικρός είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το Creta Aquarium, ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης. Εκεί, o μικρός εξερευνητής μας θαύμασε τις ομορφιές του βυθού της γαλάζιας θάλασσας και, στο πλαίσιο μιας φανταστικής περιήγησης, θαύμασε με τα ίδια του τα μάτια, μεταξύ άλλων, αγέρωχους και μεγαλοπρεπείς καρχαρίες, χελώνες καρέτα-καρέτα και χιλιάδες άλλα είδη της Μεσογείου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι δύο μέρες που πέρασε στο Ηράκλειο Κρήτης θα του μείνουν αξέχαστες. Εμείς του ευχόμαστε να ξαναβρεθεί εκεί το συντομότερο δυνατό για επιπλέον εξερευνήσεις στο θαυμαστό κόσμο των ζώων, τόσο της ξηράς όσο και της θάλασσας!

 

ΥΓ: Η Γιάννης πάσχει απο αιμοσφαιρινοπάθεια. Πρόσφατα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και σήμερα είναι καλά. Για να εκπληρωθεί η ευχή του, είχαμε επικοινωνήσει μέσω του website μας ένα βίντεο, όπου η μητέρα του μας εξιστόρησε όλη την ιστορία και την πορεία της ασθένειας, καθώς και λεπτομέρειες για την βαθύτερή ευχή του Γιάννη (προ εκπλήρωσης). Χάρη σε αυτή την εξιστόρηση και την κα Ευγενία , η οποία μοιράστηκε μαζί μας το βίωμα της οικογένειάς της, καταφέραμε με τη συμβολή όλων σας, να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα για να χαρίσουμε στον Γιάννη μια αξέχαστη εμπειρία!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν οικονομικά στην υιοθεσία της ευχής μέσω του online συστήματος δωρεών Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Άντζελα Χαριστάκη και Κατερίνα Χναράκη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind :Aegean, Nana Βeach, Dinosauria Park, Cretaquarium, EURODOLLAR  rent a car, Intralink Logistics

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).